Kızlarla konuşamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1638280823112.png


Konu sahibi 21 yaşında.

Kardeşinize akıl verin bıraksın kız işini.
 
Kardeşiniz için olduğuna inanmıyorum. Ancak genelde karşı cinsle sohbet kuramamayı ortaokul İmamhatip mezunu insanlar yaşıyor. Sizde öyle misiniz?

Yani onlarda insan. Neden konuşamıyorsunuz ki? Gerçekten özgüven eksikliğiniz olduğunu düşünüyorsanız uzman bir psikaytre gidebilirsiniz. Biz burada ne yazsak boş.

Ayrıca dalga geçilecek veya tam tersi utanılacak bir konu değil. Toplumumuzun geri olmasının sebeplerinden birisidir bu; dalga geçme gereksinimi. :D
 
Sadece Discord'dan konuşabiliyoruz. Bir ara arkadaşımla dövüşecektik ben kazandım kız(lar)ın öyle ilgisini almıştım. Ama nasıl konuşabilirim? İleride yalnız kalmak istemiyorum.
Not: Bu konuyu kardeşim için açtım. 12 yaşında 6. sınıf.

Yürüsün aslan parçası. Technopat gibi incel yuvalarındaki tavsiyelere pek takılmasın "17 yaşındayım, utangacım, kızlar serserilere ilgi gösteriyor, yalnızım" diyen yıkık bir tip olacağına ren geyiği gibi rakiplerini indire indire kapsın kızları. Dişiler doğaları gereği submissive varlıklardır tabii ki girişken, kendinden emin, özgüvenli erkekler asıl ilgi alanları olur.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı