Bu gerçekten işe yarayabilir.9: Yolda her gördüğünüz kediyi sevin. (ÖNEMLİ!)
Bu gerçekten işe yarayabilir.9: Yolda her gördüğünüz kediyi sevin. (ÖNEMLİ!)
Boşverin hocam, neslimizin ergenleri işte ne beklersiniz...Gayet hoş. 90'ların tarzı çok iyiydi, ben o zamanlar daha parmağını emen bir bebeydim fakat şu an 40'lık olup abi dediğim insanlardan görürdüm.
Ben size göre yaşlıyım, dediğin ürünlerden de hiçbir sonuç çıkaramadım zaten. O yüzden yorum da yapamayacağım.
"Taklitler aslını yüceltir." - HashCube NWKadınlar biraz tuhaf. (Herkes böyle düşünür fakat linç yemekten korkar.) Kadınlarla nasıl konuşulur, nasıl gözlerinde iyi görünebilirsiniz onu göstereceğim.
1: Kadınlar ilgi çekmeye çalışan erkekleri sever çünkü ilk göze batan erkek ilgi çekmeye çalışandır.
2: Herkesten farklı olmaya çalışın fakat kişiliğinizden kopmayın. (ÖNEMLİ!)
3: Huyuna gitmeye çalışın, onun sevdiklerini sevin, onun izlediklerini izleyin.
4: Konuşmak istediğiniz kadının kişiliğini ezbere bilin. Gothic falan çıkarsa darısı sizin başınıza.
5: Erkek ortamı var ise en yakınlık duyduğu, en sevdiği, en beğendiği kişi siz olun.
6: Kız arkadaşlarından kaçının, gözlerine batmayın. (EN ÖNEMLİSİ!!)
7: Tartışırsanız asla ona karşı gelmeyin, ne de olsa kendisi sizden büyük. Siz hep alt basamaktasınız.
8: Bir sanat dalı ile ilgilenebilirsiniz, gitar çalıyorsanız bu iş tamamdır!
9: Yolda her gördüğünüz kediyi sevin. (ÖNEMLİ!)
10: Ergen butiklerinden giyinin.
Bonus: Bunların hiç birini yapmayın. Bu rehber kızlarla konuşma rehberi değil, yapmamanız gerekenler rehberi.
Anlayamadım hocam?"Taklitler aslını yüceltir." - HashCube NW
Kadınlar biraz tuhaf. (herkes böyle düşünür fakat linç yemekten korkar.) Kadınlarla nasıl konuşulur, nasıl gözlerinde iyi görünebilirsiniz onu göstereceğim.
1: Kadınlar ilgi çekmeye çalışan erkekleri sever çünkü ilk göze batan erkek ilgi çekmeye çalışandır.
2: Herkesten farklı olmaya çalışın fakat kişiliğinizden kopmayın. (önemli!)
4: Konuşmak istediğiniz kadının kişiliğini ezbere bilin. Gothic falan çıkarsa darısı sizin başınıza.
5: Erkek ortamı var ise en yakınlık duyduğu, en sevdiği, en beğendiği kişi siz olun.
6: Kız arkadaşlarından kaçının, gözlerine batmayın. (en önemlisi!)
7: Tartışırsanız asla ona karşı gelmeyin, ne de olsa kendisi sizden büyük. Siz hep alt basamaktasınız.
9: Yolda her gördüğünüz kediyi sevin. (önemli!)
Bonus: Bunların hiçbirini yapmayın. Bu rehber kızlarla konuşma rehberi değil, yapmamanız gerekenler rehberi.
Ben de bu konuyu açmıştım.Anlayamadım hocam?
Farketmedim hocam, kusura bakmayın.Ben de bu konuyu açmıştım.
Kadınlar biraz tuhaf. (herkes böyle düşünür fakat linç yemekten korkar.) Kadınlarla nasıl konuşulur, nasıl gözlerinde iyi görünebilirsiniz onu göstereceğim.
2: Herkesten farklı olmaya çalışın fakat kişiliğinizden kopmayın. (önemli!)
6: Kız arkadaşlarından kaçının, gözlerine batmayın. (en önemlisi!)
9: Yolda her gördüğünüz kediyi sevin. (önemli!)
Bonus: Bunların hiçbirini yapmayın. Bu rehber kızlarla konuşma rehberi değil, yapmamanız gerekenler rehberi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.