Kızlarla ne konuşulur?

Arkadaşlar, benim realde konuşabileceğim biri yok. İşte SonOyuncu'da oynarken kız vardı gittim yanına selam yazdım sonra adın nedir? Sonra yaşını vs. sordum, hoşlandığı şeyleri sordum. Neyse bu konuşmalardan sonra tıkandım ne diyeceğim diye çünkü şöyle bir şey var SonOyuncu'da genelde konuşmalar şöyle:

+Adın ne? ( atıyorum X )

- Senin ki? ( y olsun )

+ Güzel, sew olalım mı?

- Olur.
Ciddiyim böyle oluyor. Yaş sorma bile yok. Ben dedim biraz alfa olayım o ne öyle hemen cıvıklık sonra tıkandım. Kıza dedim 2 dakika işim var çıkmam gerek o da tamam dedi. Bende buraya geldim :) siz genelde realde ya da internette konuşmalar nasıl?
Erkek çıkmasın o.
 
Sıkıntı orada ben biraz odunum sanırım konuşacak bir şey aklıma gelmiyor :)
En sevdiği filmi / diziyi / şarkı ya da şarkıcıyı sorabilirsin. Çok konu var aslında hepsini yazarak bitirmem mümkün değil. Hiç olmadı, konuşacak konu bulamadın, telefondan komik bir video açar, tepkisine bakarsın.
 
Fazla özel değilse atar mısın? Banada ekmek çıkar belki 😂
Dostum sen birisi ile konuşmayı bu kızlar olmak zorunda değil bir yemek tarifini yapmak gibi mi sanıyorsun 250 derece fırında 25 dakika gibi falan, bunlar doğaçlama olan şeyler yani bu şekilde olmuyor eğer böyle düşünüyorsan.
 
Ne sanaldan sevgili mi, hemde Minecraft'dan? :/ Erkektir o, Instagram falan verdi diyorsunda, sahte olmadığı ne malum? İnternetten kadın fotoğrafları bulmak çok kolay.
 
Şöyle bi durum var millet intenerte rahat takılırken ben takılamıyorum. Realde kızlarla filan çok daha iyi muhabbet konu vs. açarım aslında.
Sanaldan sevgili mi? :/ erkektir O, Instagram falan verdi diyorsunda, sahte olmadığı ne malum? İnternette kadın fotoğrafları bulmak çok kolay.

Eğer erkekse ve erkek olduğunu anlarsam alt tarafı engel basar geçerim.
 

Geri
Yukarı