Zbyrtmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 2.555 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X 16GB 3200MHZ RAM 500GB M.2 SSD MSİ B550M-A PRO Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #11 ErenBcn dedi: Teşekkürler dijipinde Papara geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Geçerli diye hatırlıyorum. ErenBcn dedi: Teşekkürler dijipinde Papara geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Baktım geçerliymiş.
ErenBcn dedi: Teşekkürler dijipinde Papara geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Geçerli diye hatırlıyorum. ErenBcn dedi: Teşekkürler dijipinde Papara geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Baktım geçerliymiş.
normalbirşahıs Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #12 Zbyrtmr dedi: Bazı yayıncıların sponsorları olduğunu görmüştüm. Sponsor ise güvenilirdir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum YouTuber'lar para için dolandırıcılar ile bile sponsor olurlar, kimsenin umrunda olmaz.
Zbyrtmr dedi: Bazı yayıncıların sponsorları olduğunu görmüştüm. Sponsor ise güvenilirdir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum YouTuber'lar para için dolandırıcılar ile bile sponsor olurlar, kimsenin umrunda olmaz.
Zbyrtmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 2.555 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X 16GB 3200MHZ RAM 500GB M.2 SSD MSİ B550M-A PRO Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #13 normalbirşahıs dedi: Dostum YouTuber'lar para için dolandırıcılar ile bile sponsor olurlar, kimsenin umurunda olmaz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat dediğim YouTuber'lar ya da yayıncılar para için yapacak kişiler değiller.
normalbirşahıs dedi: Dostum YouTuber'lar para için dolandırıcılar ile bile sponsor olurlar, kimsenin umurunda olmaz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat dediğim YouTuber'lar ya da yayıncılar para için yapacak kişiler değiller.
ahmet164632 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.755 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #14 ErenBcn dedi: Valorant VP alacağım, bu site güvenilir midir? Sda ve Cptn'ın videosunda gördüm. Başka büyük yayıncılara falan da sponsor olmuşlar. Klasgame E-Pin ve Oyun Ürünleri Satış Portalı Genişletmek için tıkla... Diğer sitelerden alabilirsiniz (İtemsatış Trendyol vs) belki vpniz gelir ama sonradan hesabınız kapanabilir. Diğer sitelerden çalıntı kartlarla 3dsiz kod alıp veriyor olabilir. Güvenlide olabilir sadece ihtimaller bunlar.
ErenBcn dedi: Valorant VP alacağım, bu site güvenilir midir? Sda ve Cptn'ın videosunda gördüm. Başka büyük yayıncılara falan da sponsor olmuşlar. Klasgame E-Pin ve Oyun Ürünleri Satış Portalı Genişletmek için tıkla... Diğer sitelerden alabilirsiniz (İtemsatış Trendyol vs) belki vpniz gelir ama sonradan hesabınız kapanabilir. Diğer sitelerden çalıntı kartlarla 3dsiz kod alıp veriyor olabilir. Güvenlide olabilir sadece ihtimaller bunlar.
ErenBcn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 1.093 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #15 Alalı çok oldu arkadaşlar sıkıntı yok.
normalbirşahıs Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #16 Zbyrtmr dedi: Biliyorum fakat dediğim YouTuber'lar ya da yayıncılar para için yapacak kişiler değiller. Genişletmek için tıkla... Emin ol öyleler.
Zbyrtmr dedi: Biliyorum fakat dediğim YouTuber'lar ya da yayıncılar para için yapacak kişiler değiller. Genişletmek için tıkla... Emin ol öyleler.
Zbyrtmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 2.555 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X 16GB 3200MHZ RAM 500GB M.2 SSD MSİ B550M-A PRO Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #17 normalbirşahıs dedi: Emin ol öyleler. Genişletmek için tıkla... Benim dediklerim o tarz insanlar değil. Eminim.
normalbirşahıs dedi: Emin ol öyleler. Genişletmek için tıkla... Benim dediklerim o tarz insanlar değil. Eminim.