Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 3 Eylül 2023 #11 475454 dedi: Unable to determine file system type diye bir hata verdi @aerosimit Genişletmek için tıkla... FS bozulmuş. Hiç karşılaşmadım, ama bad sector taraması yapmak uygun olur sanırım. Bad Sector Nedir? Nasıl Tespit Edilir?
475454 dedi: Unable to determine file system type diye bir hata verdi @aerosimit Genişletmek için tıkla... FS bozulmuş. Hiç karşılaşmadım, ama bad sector taraması yapmak uygun olur sanırım. Bad Sector Nedir? Nasıl Tespit Edilir?
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 3 Eylül 2023 #12 Nizel G dedi: FS bozulmuş. Hiç karşılaşmadım, ama bad sector taraması yapmak uygun olur sanırım. Bad Sector Nedir? Nasıl Tespit Edilir? Genişletmek için tıkla... Ya kendimi öldüreceğim sinirden ya gitti mi bu videolar şimdi?
Nizel G dedi: FS bozulmuş. Hiç karşılaşmadım, ama bad sector taraması yapmak uygun olur sanırım. Bad Sector Nedir? Nasıl Tespit Edilir? Genişletmek için tıkla... Ya kendimi öldüreceğim sinirden ya gitti mi bu videolar şimdi?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 3 Eylül 2023 #13 475454 dedi: Ya kendimi öldüreceğim sinirden ya gitti mi bu videolar şimdi? Genişletmek için tıkla... Verilerin güvenliği için uygun tedbirleri almadıysanız gitmiş olabilir, evet.
475454 dedi: Ya kendimi öldüreceğim sinirden ya gitti mi bu videolar şimdi? Genişletmek için tıkla... Verilerin güvenliği için uygun tedbirleri almadıysanız gitmiş olabilir, evet.
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 3 Eylül 2023 #14 Nizel G dedi: Verilerin güvenliği için uygun tedbirleri almadıysanız gitmiş olabilir, evet. Genişletmek için tıkla... Ya klasör de tutuyordum, dün başka yere aktaracaktım. Ancak 4 video kalmıştı nasıl olabilir ki?
Nizel G dedi: Verilerin güvenliği için uygun tedbirleri almadıysanız gitmiş olabilir, evet. Genişletmek için tıkla... Ya klasör de tutuyordum, dün başka yere aktaracaktım. Ancak 4 video kalmıştı nasıl olabilir ki?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 3 Eylül 2023 #15 475454 dedi: Ya klasör de tutuyordum, dün başka yere aktaracaktım. Ancak 4 video kalmıştı nasıl olabilir ki? Genişletmek için tıkla... Sektör taramasını yapıyor musunuz? Olur öyle şeyler. Bu arada eğer diskin gölge kopyası varsa belki işinize yarayabilir. Diske sağ tıklayın ve özellikler'den geçmiş sürüme bakın.
475454 dedi: Ya klasör de tutuyordum, dün başka yere aktaracaktım. Ancak 4 video kalmıştı nasıl olabilir ki? Genişletmek için tıkla... Sektör taramasını yapıyor musunuz? Olur öyle şeyler. Bu arada eğer diskin gölge kopyası varsa belki işinize yarayabilir. Diske sağ tıklayın ve özellikler'den geçmiş sürüme bakın.
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 3 Eylül 2023 #16 Nizel G dedi: Sektör taramasını yapıyor musunuz? Olur öyle şeyler. Genişletmek için tıkla... Yapacağım birazdan Deep scan deniyorum Recuva ile C diski için. Nizel G dedi: Sektör taramasını yapıyor musunuz? Olur öyle şeyler. Bu arada eğer diskin gölge kopyası varsa belki işinize yarayabilir. Diske sağ tıklayın ve özellikler'den geçmiş sürüme bakın. Genişletmek için tıkla... Yok maalesef. Sonuçlar böyle @Nizel G bir sorun var mı? Dosya Ekleri 1693747325606.png 141,4 KB · Görüntüleme: 18 1693747357726.png 152,5 KB · Görüntüleme: 22 Son düzenleme: 3 Eylül 2023
Nizel G dedi: Sektör taramasını yapıyor musunuz? Olur öyle şeyler. Genişletmek için tıkla... Yapacağım birazdan Deep scan deniyorum Recuva ile C diski için. Nizel G dedi: Sektör taramasını yapıyor musunuz? Olur öyle şeyler. Bu arada eğer diskin gölge kopyası varsa belki işinize yarayabilir. Diske sağ tıklayın ve özellikler'den geçmiş sürüme bakın. Genişletmek için tıkla... Yok maalesef. Sonuçlar böyle @Nizel G bir sorun var mı?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 3 Eylül 2023 #17 475454 dedi: Sonuçlar böyle @aerosimit bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Bir sorun gözükmüyor. Benim başıma gelse fsck ve dosya sisteminin repair komutunu çalıştırırdım, ama Windows tarafında pek bir bilgim yok. Konu hakkında bilgisi olan birisini beklemeyi öneriyorum. Bu süreçte dosyaların üzerine yazılmaması için diske yazma işlemi yapmayın.
475454 dedi: Sonuçlar böyle @aerosimit bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Bir sorun gözükmüyor. Benim başıma gelse fsck ve dosya sisteminin repair komutunu çalıştırırdım, ama Windows tarafında pek bir bilgim yok. Konu hakkında bilgisi olan birisini beklemeyi öneriyorum. Bu süreçte dosyaların üzerine yazılmaması için diske yazma işlemi yapmayın.