Yigiter26 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 34 16 Aralık 2021 #1 Klasör şifrelemek için girdiğimde kutunun işaretlenemediğini gördüm nasıl yapacağımı da bulamadım yardımcı olur musunuz?
Klasör şifrelemek için girdiğimde kutunun işaretlenemediğini gördüm nasıl yapacağımı da bulamadım yardımcı olur musunuz?
nonilyon Decapat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Aralık 2021 #2 Bu konuda ben de bilgi almak istiyorum. Artı 0 Eksi
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 16 Aralık 2021 #3 Bu video hala çalışıyorsa deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gizli dosyaları göster deyince görünüyor mu test edeceğim. Az sonra Windows 8.1 geçiyorum çünkü. Beklerseniz deneyeyim. Artı 0 Eksi
Bu video hala çalışıyorsa deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gizli dosyaları göster deyince görünüyor mu test edeceğim. Az sonra Windows 8.1 geçiyorum çünkü. Beklerseniz deneyeyim.
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 16 Aralık 2021 #4 WinRAR içerisine alıp şifreleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi