İnceleme Klasse Longteng Huoyun Tiger Mouse Pad

Merhaba forum. Bu sabah elime ulaşan longteng için ufak bir incelem yapayım dedim. Bundan önce klasse 90x40, porge 70x30 ve en son SteelSeries QCK Prism denedim. Hepsini değiştirdikten sonra longteng geçme kararı aldım. Ve aşağıyı okumak istemeyenlere özet olarak şunu söyleyebilirim ki longteng mükemmel bir mouse pad olmuş.

Kullandığım fare: Raze DeathAdder V2 X HyperSpeed (AAA pille kullanıyorum ağırlık 83gr civarı)
Tutuş şekli: Full palm grip.
Boyut: 48x40.

Mouse pad yüzeyi sert. Mikro dokuma olduğundan kumaş padlerden çok daha iyi hissettiriyor. Contro-Speed Karma'sı. Ne fare çok fazla kayıyor ne durdurmak gerektiğinde gecikme yaşatıyor. Kenar dikişleri çok kaliteli. Baskı kalitesi de çok kaliteli. Paketleme kısmı en zayıf şey olabilir. Kutusuz geliyor, dümdüz naylon rulo paketin içinde geldi ancak herhangi bir kıvrılma veya hasar yoktu. Farklı baskı türleri de mevcut bakabilirsiniz.

Ben Amazon üzerinden aldım. 359TL'ye şu dönemde dikişsiz QCK'lar anca alınıyor. QCK Prism bunun iki katı fiyatında ancak longteng çok daha kaliteli bir hissiyata sahip. Almayı düşünenlere öneririm.
 

Dosya Ekleri

  • mt3p4c0jwp1a1.jpg
    mt3p4c0jwp1a1.jpg
    380,4 KB · Görüntüleme: 441
200TL'den 360TL çıktığını düşününce alasım gelmiyor. 159TL'ye Glorious XL varken ben tercih etmem açıkçası. İnceleme için teşekkürler.
 
6 senedir qck kullanıyordum yanları iyice aşındı tekrar alıcaktım böyle övenler yüzünden longteng aldım 1-2 hafta kullandım ve berbat ötesi pürüzlü yüzeyi ve sinir ediyor. Qck çok soft control pad ama tracking de flickte mükemmel ötesi bugün tekrar qck sipariş verdim boşuna longteng için 300tl ödedim aklı olan almasın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı