Klavyde W Shift ve h tuşuna aynı anda basılmıyor

Negr1v

Hectopat
Daha fazla  
Klavyemde Shift W ve H tuşlarına basamıyorum başka tuşlara basabiliyorum ama oynadığım oyun gereği bu 3 tuşa basmam gerekiyor. 2sine birden basınca 3. ye bastırmıyor klavyenin markası K512 shiva şimdiden yardım için teşekkürler.

Son düzenleme:

Klavyenizde buyuk ihtimalle ghosting var.

Klavyenizin modeline baktigimda Anti-Ghosting oldugu yaziyor diger tuslarda ayni problem oluyor mu?

Klavyenizde buyuk ihtimalle ghosting var.

Klavyenizin modeline baktigimda Anti-Ghosting oldugu yaziyor diger tuslarda ayni problem oluyor mu?
Hayır hocam sadece bu 3 tuşa aynı anda bastığımda oluyor.

Klavyenizde Shift, W ve H tuslarina atali bir kisayol olabilir mi? Keyboard Test Online | Keyboard Key Online Test | kbd Test bu site uzerinden test ettiginizde bu 3 tusu algiliyor mu?

Hocam attığınız sitede örnek olarak W ve H a bastığımı varsayarsak W de basılı kalıyor fakat iki tuş da basıyor fakat Shift basınca W ile beraber h a basmıyor yeşil yanmıyor ikisi aynı anda kısayol olduğunu düşünmüyorum.

Klavyenizde Shift, W ve H tuslarina atali bir kisayol olabilir mi? Keyboard Test Online | Keyboard Key Online Test | kbd Test bu site uzerinden test ettiginizde bu 3 tusu algiliyor mu?

Hocam sorun klavyedeymis ghosting olabilir bu tuşlarda başka klavyeye geçince düzeldi hocam. Yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…