N Nupega Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 14 10 Eylül 2020 #1 Klavyem 3 tuşa aynı anda basmıyor, düzeltmek için ne yapmalıyım?
A Arif Acar Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 58 10 Eylül 2020 #2 Reis klavyende anti-Ghost özelliği var mı?
snowwolf Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 331 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #3 En son klavye`ye kola dökülünce bu sorunu yaşamıştım.
N Nupega Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 14 10 Eylül 2020 #4 Arif Acar dedi: Reis klavyende anti-Ghost özelliği var mı? Genişletmek için tıkla... Anti Ghost nedir bilmiyorum ama benim klavyem oyuncu klavyesi değil. snowwolf dedi: En son Klavye'ye kola dökülünce bu sorunu yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Klavyeme bir şey dökmedim :/
Arif Acar dedi: Reis klavyende anti-Ghost özelliği var mı? Genişletmek için tıkla... Anti Ghost nedir bilmiyorum ama benim klavyem oyuncu klavyesi değil. snowwolf dedi: En son Klavye'ye kola dökülünce bu sorunu yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Klavyeme bir şey dökmedim :/
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.930 Makaleler 1 Çözümler 26 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #5 Nupega dedi: Klavyem 3 tuşa aynı anda basmıyor, düzeltmek için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Eskiden 3 tuşa aynı anda basıyor muydu? Eğer eskidende basmıyordu ise klavyen desteklemiyordur.
Nupega dedi: Klavyem 3 tuşa aynı anda basmıyor, düzeltmek için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Eskiden 3 tuşa aynı anda basıyor muydu? Eğer eskidende basmıyordu ise klavyen desteklemiyordur.
N Nupega Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 14 10 Eylül 2020 #6 Kdr454 dedi: Eskiden 3 tuşa aynı anda basıyor muydu? Eğer eskiden de basmıyordu ise klavyen desteklemiyordur. Genişletmek için tıkla... Basmıyordu.
Kdr454 dedi: Eskiden 3 tuşa aynı anda basıyor muydu? Eğer eskiden de basmıyordu ise klavyen desteklemiyordur. Genişletmek için tıkla... Basmıyordu.
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.930 Makaleler 1 Çözümler 26 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #7 Nupega dedi: Basmıyordu. Genişletmek için tıkla... Çözümü yoktur maalesef. Ancak kaliteli yeni klavye almalısın.
Nupega dedi: Basmıyordu. Genişletmek için tıkla... Çözümü yoktur maalesef. Ancak kaliteli yeni klavye almalısın.
PKShauna Hectopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 10 Eylül 2020 #8 Eski model bir klavye kullanıyorsanız muhtemelen Anti Ghosting özelliği yoktur, bundan dolayı da aynı anda fazla tuşları algılamıyordur.
Eski model bir klavye kullanıyorsanız muhtemelen Anti Ghosting özelliği yoktur, bundan dolayı da aynı anda fazla tuşları algılamıyordur.
N Nupega Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 14 11 Eylül 2020 #9 Yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler.