Klavye bilgisayara bağlanılmıyor

ibogol

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarı yeni topladım klavyem 2 gün önce geldi bilgisayara bağlıyorum, hiçbir problem yok çalışıyor ama bilgisayarı kapatıp açıyorum klavyenin ışıkları yanıyor ama şifre girme yerinde yazmıyor. Bir daha çalışması için kabloyu çıkartıp takmam gerekiyor bunun bir çözümü var mı klavyede mi sorun var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımın klavyesi masaüstü bilgisayarında çalışmıyordu, dizüstünde çalışıyordu. Sonra sorunun sürücüden kaynaklı olduğunu öğrendi. Sizinkinde de benzer bir durum olabilir mi?

Arkadaşımın klavyesi masaüstü bilgisayarında çalışmıyordu, dizüstünde çalışıyordu. Sonra sorunun sürücüden kaynaklı olduğunu öğrendi. Sizinkinde de benzer bir durum olabilir mi?

Farz edelim sürücüden kaynaklı nasıl çözeceğim

Farz edelim sürücüden kaynaklı nasıl çözeceğim?

Sürücüsünü indireceksiniz, mesela Logitech ise G HUB indirmelisiniz. Klavyenin kendi sitesine girdiğinizde ya da klavye adını yazıp yanında driver diye aratırsanız çıkar.

Sürücüsünü indireceksiniz, mesela Logitech ise G HUB indirmelisiniz. Klavyenin kendi sitesine girdiğinizde ya da klavye adını yazıp yanında driver diye aratırsanız çıkar.

Bayağı araştırdım benim kulandığım klavyenin driveri yokmuş başka bir önerin var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…