Klavye fare ve kulaklık önerisi

matrax213

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bana klavye, mouse, kulaklık önerebilir misiniz arkadaşlar? Bütçe sorun değildir tek seferlik alacağım kaliteli ve güzel bir şey olsun istiyorum.

Scyrox hocam kablosuz diyorsanız düşünebilirsiniz.(skatezleri değiştirerek.)Bütçe olarak ortalama bir şey verebilir misiniz klavye ve kulaklık için.

Klavye olarak Switch kısmında Cocoa Cream V2 Switch seçmen lazım. Bütçeni bilmediğim için tam öneride bulunamadım ama daha ucuzlatmak istersen kulaklığı 2. attığım model olarak Tanzu Wan'er alabilirsin.

Klavye olarak Switch kısmında Cocoa Cream V2 Switch seçmen lazım. Bütçeni bilmediğim için tam öneride bulunamadım ama daha ucuzlatmak istersen kulaklığı 2. attığım model olarak Tanzu Wan'er alabilirsin.
Paraya bakmıyorum ben yeterki kaliteli olsun

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Paraya bakmıyorum ben yeterki kaliteli olsun
Attıklarımı alabilirsin ozaman. Bu attıklarımın üstüne tabi daha kaliteli ürünler var tabi sadece fiyatı katlanarak artmaya devam ediyo. En iyisini istiyorum dersen ona göre de öneri yapabilirim.

Klavye ve mikrofonon ses testi burada var kulak içi kullanmam diyenlerden değilsen bu şekilde daha iyi olur.

Tam inceleme matadorbet-giris11.com
Tanzu Wan'er'den emin değilim, hafif bir giriş gecikmesi var. Cocoa Cream V2 kesinlikle daha iyi, ancak bu eldeki göreve bağlı

Tanzu WAN'er'den emin değilim, hafif bir giriş gecikmesi var. Cocoa Cream V2 kesinlikle daha iyi, ancak bu eldeki göreve bağlı

3 tane arkadaşım aldı daha yeni WAN'er hiçbirinde gecikme olmadı. Belki sizdeki ürün sıkıntılı gelmiş olabilir ya da PC kaynaklı bir sorun olabilir.

Geri
Yukarı