Klavye fare ve kulaklık önerisi

Klavye olarak switch kısmında cocoa cream V2 switch seçmen lazım. Bütçeni bilmediğim için tam öneride bulunamadım ama daha ucuzlatmak istersen kulaklığı 2. attığım model olarak tanzu WAN'er alabilirsin.

Yakın fiyatlara scyrox var iken zaopin çok mantıklı bir seçenek olmayacaktır. Arkadaş ömürlük bir kulaklık istiyorum demiş siz IEM kulaklık + mikrofon atmışsınız. Bence mantıklı bir seçim olmaz.

Yakın fiyatlara scyrox var iken zaopin çok mantıklı bir seçenek olmayacaktır. Arkadaş ömürlük bir kulaklık istiyorum demiş siz IEM kulaklık + mikrofon atmışsınız. Bence mantıklı bir seçim olmaz.

Scyrox'da çift tıklama sorunu olduğuna dair bazı insanlar geri dönüş veriyor ayrıca malzeme kalitesi olarak Zaopin Scyrox'u 2'ye katlar 4'e böler.

E-Sporcuların bile yarısının kullanmadığı Spec'ler için kasa kalitesi + batarya performansından kısmayı doğru bulmuyorum. Her dönem belirli ürünler balon gibi şişiriliyor illa herkes aynı ürünü alacak diye kaide yok.

Scyrox'da çift tıklama sorunu olduğuna dair bazı insanlar geri dönüş veriyor ayrıca malzeme kalitesi olarak zaopin Scyrox'u 2'ye katlar 4'e böler.

E-sporcuların bile yarısının kullanmadığı Spec'ler için kasa kalitesi + batarya performansından kısmayı doğru bulmuyorum. Her dönem belirli ürünler balon gibi şişiriliyor illa herkes aynı ürünü alacak diye kaide yok.

@Agony1 hocamda kullanıyor bence ondan dinleyelim ne kadar kaliteli ne kadar sorunlu olduğunu bence.

Ayrıca zaopinde o kadar abartılacak bir modelde değil.

@Agony1 hocamda kullanıyor bence ondan dinleyelim ne kadar kaliteli ne kadar sorunlu olduğunu bence.

Fiyatına ve sunduğu özelliklere göre kimse kalitesiz demiyor ama o Spec'lere ihtiyacı olmayan adam için daha iyi seçenekler var. 8000Hz ve 3950 sensör'e herkesin ihtiyacı yok arada adamakıllı Fark'da yok. O fiyat segmentinde tek 1 tane ürün de yok. Yok onun yerine bu daha iyi denmesinin bir alemi de yok. Sağlamlık ve hissiyat ve batarya performansı açısından Zaopin daha iyi. Sensör ve Hz farkı da hissedilebilir seviyede farklı değil.

Fiyatına ve sunduğu özelliklere göre kimse kalitesiz demiyor ama o Spec'lere ihtiyacı olmayan adam için daha iyi seçenekler var. 8000Hz ve 3950 sensör'e herkesin ihtiyacı yok arada adamakıllı Fark'da yok. O fiyat segmentinde tek 1 tane ürün de yok. Yok onun yerine bu daha iyi denmesinin bir alemi de yok. Sağlamlık ve hissiyat ve batarya performansı açısından zaopin daha iyi. Sensör ve Hz farkı da hissedilebilir seviyede farklı değil.

Şu an için 8000Hz o kadar gerekli bir özellik olmasa da ileride daha fazla 8000Hz destekli oyunlar çıkabilir. Ayrıca daha iyisini alabiliyorken niye gidip daha altını bununla arasında çok bir fark yok mantığı ile alırsınki? Scyroxa göre hotswap harici fazla iyi bir özelliği yok zaopinin. Malzeme olarak da o kadar fark edilir bir malzeme kaliteside bulunmuyor.

Şu an için 8000Hz o kadar gerekli bir özellik olmasa da ileride daha fazla 8000Hz destekli oyunlar çıkabilir. Ayrıca daha iyisini alabiliyorken niye gidip daha altını bununla arasında çok bir fark yok mantığı ile alırsınki? Scyroxa göre hotswap harici fazla iyi bir özelliği yok zaopinin.

Malzeme olarak da o kadar fark edilir bir malzeme kaliteside bulunmuyor.

8000Hz destekli oyun olsa da Monitör Refresh rate gibi belirli miktarın üzerine çıktıkça hissedilebilirlik azalıyor ki hiseetmek içindemin 240 tavsiye 360Hz monitörün olması ve deli gibi rekabetçi oyun oynayan biri olman lazım. Ki bu hissedilebilir fark 1000hz ve 8000hz arası fark 4000 ile 8000 arasını hissetmen mümkün değil.

1. Arkadaş sadece rekabetçi oyun oynayan biri mi ?
2. 8000hz'nin 4000'e bariz bir performans farkı yok.
3. 3395 ve 3950 arasında hissedilebilir bir sensör farkı yok.
4. Bu hissedilemeyen farklar için Malzeme kalitesi ve kullanım rahatlığı olarak daha iyi ve premium hissettiren bir ürün yerine tercih edilmesi mantıklı mı ?

Ayrıca Click gecikmesi bile 4000Hz ve 8000Hz arasında baktığında istediğin test incelemesini yap. Arada 8000'in bariz üstünlüğü yok. 4000'de 0.6ms gecikme veriyorsa 8000'de 0.5 ms gecikme değerini veriyor en fazla

Ki Scyrox zaten batarya performansı kötü bir fare 8000Hz'de kullansa 2 gün dayanmayacak pil için bu kadar 8000Hz çılgınlığı yapmaya gerek yok.

Ayrıca zaopinde o kadar abartılacak bir modelde değil.

Hocam sizi hayal kırıklığına uğrattım maalesef ama ben fareyi alamadım:) konuyu açtıktan sonra ve fareyi seçtikten sonra sipariş verecektim ama veremedim.(18 yaşından küçük olduğum için.)Nasipse birkaç hafta içinde PC işini halledeceğim o zaman tekrardan zaten ekipman konusunda danışırım size. İyi günler.

arkadaşlar başka önerileriniz var?

Daha üst ürünler istersen.

Geri
Yukarı