Klavye ile 71 DKS iyi midir?

babapiro23

Centipat
Daha fazla  
71 DKS ortalamanın üstünde midir? Yoksa ortalama veya altı mıdır? Klavyem g512.

Ortalama derim, monkeytype.com sitesinde hesap açıp bol pratik yapın 1 ayda 20 DKS daha hızlı yazabiliyorsun.

Mesleğiniz bilgisayarla ilgili değilse ortalama denebilir. Bilgisayarla ilgiliyse ortalama altı. Çok takılmaya gerek yok bunlara, 120 ile yazsanız da uzun makaleler yazmıyorsanız arada saniyeler oynar en fazla.

80 üstü ortalama üstü sayılır, 70 ortalamadır(benim fikrim).

Mesleğiniz bilgisayarla ilgili değilse ortalama denebilir. Bilgisayarla ilgiliyse ortalama altı. Çok takılmaya gerek yok bunlara, 120 ile yazsanız da uzun makaleler yazmıyorsanız arada saniyeler oynar en fazla.
Bunu doğrulamak için test yaptım. 110 ve 71 dks 10 kelimelik testlerde yaklaşık 2 saniyelik bir fark var.

Yaz tatiline doğru 120-130'a doğru çıkarmayı düşünüyorum, sanırım kullandığım klavyenin tuşları biraz küçük veya bana öyle geliyor.

Yaz tatiline doğru 120-130'a doğru çıkarmayı düşünüyorum, sanırım kullandığım klavyenin tuşları biraz küçük veya bana öyle geliyor.
Bir bilgisayar mühendisi olarak kendi analizimle yorumluyorum. Bir yerden bakarak yazmıyorsanız, yazdığınız şeyi düşünerek yazıyorsanız 120-130un bir mantığı yok. Arada düşünme payı var ve asıl vakti o yiyor zaten yukarıda da arkadaşların belirttiği gibi saniyeler oynuyor. Ben 90-95 civarı yazıyorum ve bana gayet ideal geliyor, keşke daha hızlı yazabilseydim dediğim bir gün olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…