Klavye ile fareyi ıslak mendil ile silmek zararlı mı?

Daha fazla  
Ben, klavye ve fareyi her 2 günde bir alkolsüz ıslak mendil ile siliyorum. Sildikten sonra ekstra bir şeyle kurulamıyorum. Bu bir sorun oluşturur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, alkolsüz olduğu için zarar vermez tuşlara falan; fakat ıslak mendil ile silince üstünde iz kalır. Zincir marketlerden mikro fiber bez satın alarak kurulama yapmanızı öneririm. Genellikle üçlü paketler halinde satılır, renkli şekilde. İki günde bir silmeye de hiç gerek yok, büyük ihtimal yeni satın almışsınız. Zaman geçtikçe insan pek sallamıyor :D. Klavye ve Mouseun içine su kaçıp kısa devre yaparak bozulması, iki cihazında yapısı gereği zor. Hatta çoğu klavyede su kanalı bulunur. Kısaca aşırı sıvıya maruz kalmadığı sürece sıkıntı yaşamazsınız.

Son düzenleme:
Üstündeki baskılar eğer sonradan basmaysa yazılar silinebilir.

Hayır zarar vermez, fakat ıslak mendil ile silince üstünde iz kalır. Zincir marketlerden mikro fiber bez satın alarak kurulama yapmanızı öneririm. Genellikle üçlü paketler halinde satılır, renkli şekilde. İki günde bir silmeye de hiç gerek yok, büyük ihtimal yeni satın almışsınız. Zaman geçtikçe insan pek sallamıyor :D.
2 ayda bir iyidir 😀

Hayır zarar vermez, fakat ıslak mendil ile silince üstünde iz kalır. Zincir marketlerden mikro fiber bez satın alarak kurulama yapmanızı öneririm. Genellikle üçlü paketler halinde satılır, renkli şekilde. İki günde bir silmeye de hiç gerek yok, büyük ihtimal yeni satın almışsınız. Zaman geçtikçe insan pek sallamıyor :D.
Hocam klavyeyi ve mouseyi alalı baya oldu, ben genelde bilgisayar başında abur cubur ve yemek yediğim için yapış yapış oluyor.

Hocam klavyeyi ve mouseyi alalı baya oldu, ben genelde bilgisayar başında abur cubur ve yemek yediğim için yapış yapış oluyor.
Anlıyorum, ben o konuda oldukça hassasım. Yemek yediğim eli hiç vurmam klavye, mousea falan.

Ben, klavye ve fareyi her 2 günde bir alkolsüz ıslak mendil ile siliyorum. Sildikten sonra ekstra bir şeyle kurulamıyorum. Bu bir sorun oluşturur mu?
İçine su basılmış türden değilse hiçbir şey olmaz. Genede sen havlu ile kurulara sildikten sonra veya gözlük mendili gibi birşey ile. İçine sıvı girmediği sürece bir şey olmaz.
En kötü üstündeki yazılar silinir klavyenin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı