Klavye ile yazı yazarken takılıyor

sweiss

Megapat
Katılım
14 Ocak 2019
Mesajlar
5.367
Çözümler
70
Yer
Pendik, İstanbul
Arkadaşlar laptop klavyem yazı yazarken donuyor mu, takılıyor mu öyle bir şey oluyor. Örneğin bir tuşa basılı tuttuğum zaman takılarak yazıyor.
"Sssssss-ssssssss-sssssssss-ssssssss-sssssssss-ssssssssssss-"

Orta çizgi koyduğum yerlerde hafif donma gerçekleşiyor.
Şu an tuşlara yavaş yavaş basarak yazıyorum. Örneğin şöyle rastgele hızlı bir yazı yazayım.
"Galtasary, fenerahçe, İbrahi Tatlıses."

Denediğim çözümler olarak bilgisayarı formatladım. Bazen bilgisayarı başlattığım zaman oturumum boyunca böyle bir sorun yaşanmıyor. Yeniden başlatınca sorun devam ediyor.
 
Son düzenleme:
USB girişlerinde sorun olabilir mi? USB girişlerinde herhangi bir çizik, yamulma vs. var mı? Klavyeyi başka bir bilgisayarda denediniz mi?
 
Hocam elimde olsa klavye satın alacağım. Ama maalesef elimde çok para kalmıyor. Bazen bu sorun oturum boyunca yaşanmıyor. Belki çözülebilme umuduyla açtım konuyu. Acaba voltaj ile alakası olabilir mi?

Eğer içini açma bilgin varsa içini açıp bir temizle belki içerden bir sorun vardır çünkü pek yazılımsal soruna benzemiyor.
 
Eğer içini açma bilgin varsa içini açıp bir temizle belki içerden bir sorun vardır çünkü pek yazılımsal soruna benzemiyor.
Hocam laptop arızalandığı için tamire vermiştim. O zamandan beri bu sorun var. Kendi imkanlarımla klavyenin bağlantısı tam oturmamıştır diye açmayı denedim. Vidaları nasıl taktıysa artık tornavida ile açamadım.
 

Geri
Yukarı