Klavye mouse disabled yaptıktan sonra çalışmıyor

zadigs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, PC'yi sıfırladım Windows'un kendi ayarlarından ve klavye ile mouse çalışmıyordu ben de boot menüsüne girdim klavye ve mouse seçeneğini disabled yaptım sifirlamadan önce boot menusunde calisiyordu disable yaptıktan sonra şimdi hiçbir şekilde klavye mouse çalışmıyor, ışığı da gelmiyor boot menusunu de giremiyorum. Tam bir aptalım bilgisayarim resmen bozuldu klavye mouse çalışmıyor isigi da yok. Nasıl tekrar boot menüsüne girerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır cidden beni öyle bir dertten kurtardiniz ki umarım hayatınızda istediğiniz her şeye sahip olursunuz diycek laf yok. Teşekkür ederim tekrarda.
Ben teşekkür ederim hocam. Bilmukabele. :)

Ben teşekkür ederim hocam. Bilmukabele. :)

Hocam son bir sorum olacak konuyla çok alakalı değil ama ben windoss ayarlarından sıfırlama yaptım iyi güzel PC sıfırlandı ama aşağıdaki fotodaki ekranda mouse ve klavye calismiyor birkaç gün önce sıfırladım normalde boot ekraninds çalışıyor ama bu ekranda calismiyor sebebi nedir? Yarın USB ile format atacağım Windows 10'un kendi sitesinden format dosyası indip USB'ye atıp boot ekranından format atacağım sizce düzelir mi? Bu sorununda çözümünü bilir misiniz acaba.

Dosya Ekleri

• IMG_20240504_084826_217~2.jpg
    IMG_20240504_084826_217~2.jpg
    227,7 KB · Görüntüleme: 13
Hocam son bir sorum olacak konuyla çok alakalı değil ama ben windoss ayarlarından sıfırlama yaptım iyi güzel PC sıfırlandı ama aşağıdaki fotodaki ekranda mouse ve klavye calismiyor birkaç gün önce sıfırladım normalde boot ekraninds çalışıyor ama bu ekranda calismiyor sebebi nedir? Yarın USB ile format atacağım Windows 10'un kendi sitesinden format dosyası indip USB'ye atıp boot ekranından format atacağım sizce düzelir mi? Bu sorununda çözümünü bilir misiniz acaba.
Hocam USB bellek ile deneyin. Sıfırlamalarda bu tür sorunlar olabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı