X xxblau Centipat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 30 Çözümler 1 6 Nisan 2020 #1 Merhabalar. Yazılım ile uğraştığım için genellikle kod yazıyorum. Ve arada FPS tarzı oyunlar oynuyorum. rahat yazı yazacağım kablolu ve sessiz bir klavye önerebilir misiniz?
Merhabalar. Yazılım ile uğraştığım için genellikle kod yazıyorum. Ve arada FPS tarzı oyunlar oynuyorum. rahat yazı yazacağım kablolu ve sessiz bir klavye önerebilir misiniz?
slrofw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 1.311 Çözümler 5 6 Nisan 2020 #2 Bütçe ne kadar?
X xxblau Centipat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 30 Çözümler 1 6 Nisan 2020 #3 En fazla 250-300 TL olsa güzel olur.
slrofw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 1.311 Çözümler 5 6 Nisan 2020 #4 Mekanik: Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Membran: Hyperx Alloy Core Rgb Membran Türkçe Gaming Klavye HX-KB5ME2-TU Fiyatı - Trendyol Kingston Alloy Core RGB Membran Türkçe Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com
Mekanik: Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Membran: Hyperx Alloy Core Rgb Membran Türkçe Gaming Klavye HX-KB5ME2-TU Fiyatı - Trendyol Kingston Alloy Core RGB Membran Türkçe Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com