Rampage KM-R5 3 Farklı Aydınlatmalı Siyah Oyuncu Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Çok fazla para harcamadan klavye-mause almak istiyorum. Sizce bu ikisinden hangisini tercih edeyim? Yada sizin bu fiyatlarda önerileriniz olursa onları da değerlendirebilirim. Teşekkürler şimdiden.
Everest olanı kullanıyorum. Berbat. Hiçbir beklentin yoksa al diyeceğim de 170 lira edecek bir set değil.
Işık koymuşlar, sadece süs amaçlı. Tuş aydınlatması yok. Tuşlar boyalı. Sadece alttan ışık geliyor o kadar. Klavye 3 tuştan fazlasını algılamıyor aynı anda.
Mouse'un orta tuşu çok kalitesiz, aşağı çekiyorum bazen yukarı atıyor. Takılarak iniyor.
Everest olanı kullanıyorum. Berbat. Hiçbir beklentin yoksa al diyeceğim de 170 lira edecek bir set değil.
Işık koymuşlar, sadece süs amaçlı. Tuş aydınlatması yok. Tuşlar boyalı. Sadece alttan ışık geliyor o kadar. Klavye 3 tuştan fazlasını algılamıyor aynı anda.
Mouse'un orta tuşu çok kalitesiz, aşağı çekiyorum bazen yukarı atıyor. Takılarak iniyor.
Klavyeye çok fazla para vermek istememe sebebim, çok fazla yazı yazma vs. bir işimin olmaması. Günde 1-2 saat falan rekabetçi oyun oynuyorum. Kalan oyunları Gamepad ile oynuyorum.