Klavye seçimi nasıl yapılmalı?

Theory TH80 Pro+Gateron yellow var bir de monet TH80 Pro+Gateron yellow hangisi alınmalı.

Ben theory TH80 Gateron yellow kullanıyorum.serush monet kullanıyor. Rengi hangisi daha çok hoşunuza gidiyorsa ona yönelin. Switch olarak ve iç detay olarak farkları yok sadece dış tuş takımı değişiyor. Theory 80 daha canlı gözüktüğü için onu tercih ettim. Talep ederseniz güncel fotoğraf eklerim. RGB ışıklarını merak ediyorsanız.
 
Sadece fark RGB ışıklarında mı oluyor klavyeden anlamıyorum bu klavyenin ismini çok duydum bozulduğu zaman tuşların basmaması gibi sıkıntılar da tüm tuş takımını nasıl değiştireceğim bana yardımcı olur musun şunları şunları alacaksın vs diye
 
Sadece fark RGB ışıklarında mı oluyor klavyeden anlamıyorum bu klavyenin ismini çok duydum bozulduğu zaman tuşların basmaması gibi sıkıntılar da tüm tuş takımını nasıl değiştireceğim bana yardımcı olur musun şunları şunları alacaksın vs diye.

Keycaps olarak farklı zaten gözüküyor. Yedek Switch geliyor içinde 4 adet onlar ile değişim sağlıyorsunuz mandalı var değişim yapılıyor fotoğraf eklerim birazdan. Eğer su dökülmezse uzun süre götürecek bir klavye pili yıllarca dayanmaz ama kablolu yıllarca kullanırsınız. iPhone telefonlar 6 ayda bitiyor pilleri. Ben neredeyse 1 aydır kullanıyorum hiç sorunla karşılaşmadım. Karşılaşan arkadaşlar var onların şansızlığı. 1 ay iade imkanın var zaten memnun olmadığın taktirde. İade edebiliyorsunuz ürün size teslim edildiği günden sonra başlıyor 1 ay iade. 4 adet Switch geliyor dediğim gibi onlarda biterse internet üzeri satışları oluyor. 45 tanesi 300-400 gibi değişiyor. Klavyeye su dökersenizde yapacak bir şey yok her klavye gibi bu da bozulur.
 
Herhalde iade sart gibi buna ya ne dediniz :d
Önceki sayfalara bakarsanız FN+1,2,3,4,5 in neye yaradığı gözüküyor hocam.
Theory TH80 Pro+Gateron Yellow var bir de Monet TH80 Pro+Gateron Yellow hangisi alınmalı
Bende monet var hocam. Theorynin tuş takımı bana çok kaba gözükmüştü. Monet çok tatlı duruyor. Sade ve şık bence. Sizin zevkinize kalmış.
 
Önceki sayfalara bakarsanız FN+1, 2, 3, 4, 5'in neye yaradığı gözüküyor hocam.

Bende monet var hocam. Theorynin tuş takımı bana çok kaba gözükmüştü. Monet çok tatlı duruyor. Sade ve şık bence. Sizin zevkinize kalmış.

Siz nasıl şarj ediyorsunuz kapatıp mı yoksa çalışırken ışıkları kapatıp mı yoksa.
 
Siz nasıl şarj ediyorsunuz kapatıp mı yoksa çalışırken ışıkları kapatıp mı yoksa.
Kablosuz kullanmıyorum hocam. Rekabetçi oyunlar oynadığım için minimum tepkimede olsun diye hep kablo takılı. Ayrıca hiç ışıklarını açmıyorum.
 

Geri
Yukarı