B Berkay45156 Yoctopat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #1 Klavyemde bir tuşa basınca basmıyor, ya farklı tuşa basıyor bazen de birden fazla tuşa basıyor, bu olay klavyemi temizledikten sonra başladı.
Klavyemde bir tuşa basınca basmıyor, ya farklı tuşa basıyor bazen de birden fazla tuşa basıyor, bu olay klavyemi temizledikten sonra başladı.
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.736 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #2 Bilgisyar açıkken mi temizlediniz klavyeyi ? Artı 0 Eksi
KS KS B Berkay45156 Yoctopat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #3 Doyle dedi: Bilgisyar açıkken mi temizlediniz klavyeyi ? Genişletmek için tıkla... bilgisayar açıkken temizledim Artı 0 Eksi
Doyle dedi: Bilgisyar açıkken mi temizlediniz klavyeyi ? Genişletmek için tıkla... bilgisayar açıkken temizledim
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.736 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #4 Berkay45156 dedi: bilgisayar açıkken temizledim Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal tuşlarına hepsine basınca kombinasyonu falan değiştirmişsin. Klavyeyi sıfırlamayı dene. Artı 0 Eksi
Berkay45156 dedi: bilgisayar açıkken temizledim Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal tuşlarına hepsine basınca kombinasyonu falan değiştirmişsin. Klavyeyi sıfırlamayı dene.
KS KS B Berkay45156 Yoctopat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #5 Doyle dedi: Büyük ihtimal tuşlarına hepsine basınca kombinasyonu falan değiştirmişsin. Klavyeyi sıfırlamayı dene. Genişletmek için tıkla... aga onu nasıl yapıcam Artı 0 Eksi
Doyle dedi: Büyük ihtimal tuşlarına hepsine basınca kombinasyonu falan değiştirmişsin. Klavyeyi sıfırlamayı dene. Genişletmek için tıkla... aga onu nasıl yapıcam