Typede983 Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 148 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #1 Arkadaşlar merhaba ben sayılara bastığımda random harfler yazıyor ve bir yerlere giriyor. Bu yoktu daha yeni oldu. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2024
Arkadaşlar merhaba ben sayılara bastığımda random harfler yazıyor ve bir yerlere giriyor. Bu yoktu daha yeni oldu. Nasıl düzeltebilirim?
Swoxie Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 1.259 Çözümler 19 Yer İzmir/Buca 12 Mart 2024 #2 Benzer bir şey GTA V'de alt+tab yapınca oluyordu. Bir kaç kez daha aynı şekilde alt+tab ve windows+d yapınca düzeliyordu ama bilmiyorum tam. Artı 0 Eksi
Benzer bir şey GTA V'de alt+tab yapınca oluyordu. Bir kaç kez daha aynı şekilde alt+tab ve windows+d yapınca düzeliyordu ama bilmiyorum tam.
Onurcan52 Picopat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #3 Typede983 dedi: Arkadaşlar merhaba ben sayılara bastığımda random harfler yazıyor ve bir yerlere giriyor. Bu yoktu daha yeni oldu. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... wasd tuşlarıyla yön tuşları yer değiştirmişmi bi ona bakabilirmisin bide klavye dili değişmişmi Artı 0 Eksi
Typede983 dedi: Arkadaşlar merhaba ben sayılara bastığımda random harfler yazıyor ve bir yerlere giriyor. Bu yoktu daha yeni oldu. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... wasd tuşlarıyla yön tuşları yer değiştirmişmi bi ona bakabilirmisin bide klavye dili değişmişmi