Oyun oynadığım sırada istemsizce yanlışıkla farklı tuşlara basıyorum, klavye boyutundan dolayı alışamadım. Klavye üzerinden belirli tuşları nasıl devre dışı bırakabilirim? Bunun için program var mı?
Oyun oynadığım sırada istemsizce yanlışlıkla farklı tuşlara basıyorum, klavye boyutundan dolayı alışamadım. Klavye üzerinden belirli tuşları nasıl devre dışı bırakabilirim? Bunun için program var mı?
Ben Haxball diye bir oyun oynuyorum ara sıra. O oyunda sağdaki yön tuşları ve X tuşuna basıyorum. El yanlışıkla başka tuşlara değiyor. Mebran klavyedeyken böyle sorun yoktu.. Tuş basımı çok rahat olduğu için en hafif temasta bile algılıyor. Sadece yön tuşları ve X tuşunu kullanabilecek bir ayar yok mu?
Ben haxball diye bir oyun oynuyorum ara sıra. O oyunda sağdaki yön tuşları ve X tuşuna basıyorum. El yanlışlıkla başka tuşlara değiyor. Mebran klavyedeyken böyle sorun yoktu. Tuş basımı çok rahat olduğu için en hafif temasta bile algılıyor. Sadece yön tuşları ve X tuşunu kullanabilecek bir ayar yok mu?