Klavye tuşları nasıl devre dışı bırakılır?

Makaleler
1
Yer
Diyarbakır
İyi forumlar.

Oyun oynadığım sırada istemsizce yanlışıkla farklı tuşlara basıyorum, klavye boyutundan dolayı alışamadım. Klavye üzerinden belirli tuşları nasıl devre dışı bırakabilirim? Bunun için program var mı?

Oynadığın oyunda yanlışlıkla bastığın tuşları ayarlardan bağlı oldukları hareketlerden kaldırman yeterli olmaz mı?

Ayarlar üzerinden klavye kısmına gidin klavye kısayolları yerinden tüm kısayolları kapatın bir daha gelmezler ben öyle yapmıştım.

Ayarlar üzerinden klavye kısmına gidin klavye kısayolları yerinden tüm kısayolları kapatın bir daha gelmezler ben öyle yapmıştım.
Ben Haxball diye bir oyun oynuyorum ara sıra. O oyunda sağdaki yön tuşları ve X tuşuna basıyorum. El yanlışıkla başka tuşlara değiyor. Mebran klavyedeyken böyle sorun yoktu.. Tuş basımı çok rahat olduğu için en hafif temasta bile algılıyor. Sadece yön tuşları ve X tuşunu kullanabilecek bir ayar yok mu?

Onu bilmiyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…