Nasıl atacağım? Hızlı resimden atayım dedim olmadı.Hayalet ekran olabilir, başka bir cihazdan fotoğraf atma şansınız var mı?
Nasıl atacağım? Hızlı resimden atayım dedim olmadı.
Fotoğrafını çektim ama nasıl paylaşacağım onu sordum.Kamerası olan başka bir elektronik cihazdan net bir fotoğraf atarsanız yardımcı olabiliriz. Telefonun ekranını başka bir telefonla çekebilir misiniz?
Fotoğrafını çektim ama nasıl paylaşacağım onu sordum.
Tamam atıyorum.
Geçmiş olsun hocam gölgelenme- hayalet ekran sorunu. Bende de ana menüdeki dockun hayaleti kalmıştı garantiden orijinaliyle değiştirttim.Bu arada yeni fark ettim görüntü yan olunca Home imleci de aşağıya geliyor, bende gelmesine rağmen orijinal konumunda yine gölgesi oluşuyor. Garantisi bitti.
Neden oluşur bilginiz var mı?Geçmiş olsun hocam gölgelenme- hayalet ekran sorunu. Bende de ana menüdeki dockun hayaleti kalmıştı garantiden orijinaliyle değiştirttim.
Apple serviste 7000₺ diyor, telefonun kendisi zaten 11000₺Geçmiş olsun hocam gölgelenme- hayalet ekran sorunu. Bende de ana menüdeki dockun hayaleti kalmıştı garantiden orijinaliyle değiştirttim.
Yuh gibi kaba bir tabir kullanacağım ama gerçekten şaşırdım bu kadar pahalı olmasına hocam rahatsız ederse en kötü satarsınız benim allahtan garanti varmış da yoksa kafayı yerdim herhalde.Neden oluşur bilginiz var mı?
Apple serviste 7000₺ diyor, telefonun kendisi zaten 11000₺![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.