Taha5858 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar klavye W, A, S, D ve yön tuşları yer değiştirdi. Nasıl düzelteceğim?
Çözüm Rexie 22 Mayıs 2021 Taha5858 dedi: Arkadaşlar klavye W, A, S, D ve yön tuşları yer değiştirdi. Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... FN+W Taha5858 dedi: Arkadaşlar klavye W, A, S, D ve yön tuşları yer değiştirdi. Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Ben de ilk yaşadığımda çok uğraşmıştım düzeltmek için. Çok korkmuştum klavyeyi bozdum diye. Taha5858 dedi: Arkadaşlar klavye W, A, S, D ve yön tuşları yer değiştirdi. Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi mi hocam?
Taha5858 dedi: Arkadaşlar klavye W, A, S, D ve yön tuşları yer değiştirdi. Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... FN+W Taha5858 dedi: Arkadaşlar klavye W, A, S, D ve yön tuşları yer değiştirdi. Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Ben de ilk yaşadığımda çok uğraşmıştım düzeltmek için. Çok korkmuştum klavyeyi bozdum diye. Taha5858 dedi: Arkadaşlar klavye W, A, S, D ve yön tuşları yer değiştirdi. Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi mi hocam?
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.034 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #2 Taha5858 dedi: Arkadaşlar klavye W, A, S, D ve yön tuşları yer değiştirdi. Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... FN+W Taha5858 dedi: Arkadaşlar klavye W, A, S, D ve yön tuşları yer değiştirdi. Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Ben de ilk yaşadığımda çok uğraşmıştım düzeltmek için. Çok korkmuştum klavyeyi bozdum diye. Taha5858 dedi: Arkadaşlar klavye W, A, S, D ve yön tuşları yer değiştirdi. Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi mi hocam? Son düzenleme: 22 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Taha5858 dedi: Arkadaşlar klavye W, A, S, D ve yön tuşları yer değiştirdi. Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... FN+W Taha5858 dedi: Arkadaşlar klavye W, A, S, D ve yön tuşları yer değiştirdi. Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Ben de ilk yaşadığımda çok uğraşmıştım düzeltmek için. Çok korkmuştum klavyeyi bozdum diye. Taha5858 dedi: Arkadaşlar klavye W, A, S, D ve yön tuşları yer değiştirdi. Nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi mi hocam?
KS KS Taha5858 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #3 Rexie dedi: FN+W Ben de ilk yaşadığımda çok uğraşmıştım düzeltmek için. Çok korkmuştum klavyeyi bozdum diye. Sorun düzeldi mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hocam sağolun Artı 0 Eksi
Rexie dedi: FN+W Ben de ilk yaşadığımda çok uğraşmıştım düzeltmek için. Çok korkmuştum klavyeyi bozdum diye. Sorun düzeldi mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hocam sağolun
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.034 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #4 Taha5858 dedi: Evet hocam sağolun Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. İyi günler. Artı 0 Eksi
Taha5858 dedi: Evet hocam sağolun Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. İyi günler.