Klavyede 3 tuş kombinasyonu olmuyor

Daha fazla  
Herkese merhaba, yeni klavye aldım ve 3 tuş kombinasyonu olmuyor. Eski klavyemde oluyordu,

Örneğin pes oynarken Q+W uyguluyorum aynı anda yön tuşuyla atacağım bölgeyi de belli etmeye çalışırken gitmiyor.

Çözümü var mıdır?

Klavyenin modelini öğrenebilir miyim?
Klavyende Anti-Ghosting yok sanırım.

İfadeler: WTC
Arka enerji düğmesini kapat veya kabloyu çıkar bir defa boşta düğmesine bas fanlar hafif dönecek ardından tak kabloyu ver gücü tekrar çalıştır sistemin içinde ki akımı boşalt dene istersen.
Bir kaç kişide çözüm olmuş.

Son düzenleme:
Yazılımla alakalı bir problem yoksa klavye desteklemiyordur. Birden fazla tuşa basınca algılamama sebebi Anti-Ghosting özelliğinin olmamasından kaynaklanır. Bunun çözümü yok maalesef. İade edebiliyorsan et. Bu zamanda Anti-Ghosting özelliği olmayan klavyeler iş harici kullanılmaz. Klavyenin modeli nedir?

Concord C-73

W tuşu yerine başka tuşu atayınca sorunsuz çalışıyor tuşu çıkarıp temizledim zaten klavye de yeni ben anlamadım

Mesela Q+W kombinasyonu Yan yana olduğu için mi algılamıyor.

Son düzenleme:
Bu klavyenin Anti Ghosting özelliği yok. O yüzden fazla tuşa basınca algılamaması normal. Sorunu başka yerde aramanıza gerek yok. İade edip, dediğim özelliği destekleyen bir klavye almanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…