Klavyede bazı tuşlar çalışmıyor

önemli

Centipat
Katılım
11 Haziran 2020
Mesajlar
3
Laptop kullanıyorum klavyemde S, A, 1, 3, 7(klavyenin sağ tarafındakiler), ESC ve CTRL(sadece sol) gibi tuşlar çalışmamaya başladı. İlk başta sadece 1 ve 3'tü sonradan diğerleri de bozulmaya başladı ve bir de bugün random atarken 1 kere S yazdı virüs ya da bir ayarla alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü müzik dinliyordum sabah klavyeyi zorlayacak bir şey yapmadım. Akşamüstü tekrar girdiğimde çalışmamaya başladı, bunu nasıl düzeltebilirim? Yazılmış diğer konuları okudum arasına bir şey kaçmış mı diye bakarken harfi kopardım.
 
Aynı sorun bende de var bu arada. 1-2 gündür var. 1-2 gün önce W tuşu gitmeye başladı. 3-4 kez basınca yazıyor du. Bugün ise normal bir şekilde oyun oynarken A tuşu gitti oyunun ortasında. Şu an da W tuşu gibi birkaç kez basınca yazıyor. Ya ikimizin de klavyesinde sorun var yada sistemsel.
aynen kanka bendede bende valorant oynuyodum birden nolduya tuşu bamamaya başladı şuan bile o harfleri yazamıyıyorum çünkü çalışmıyor knk çözüm olura bana gönder
 
Kardeşim aynı sorun bende de var. Önceden Full çalışan klavye, şimdi çalışmıyor. Asdfjklşi ve num locktaki 3 basmıyor. Windows guncellemesi yüzünden olduğunu düşündüm ve güncellemeleri kaldırdım fakat hala aynı. İnternette son Windows güncellemesi hakkında hiç de iyi şeyler duymuyorum. Bir çok bilgisayarda sorun çıkarmış. Çaresizce düzelmesini bekliyorum. Ne yaptıysam düzelmedi.
 
NumLock'taki 3 ve 7 üstteki 5 ve 6 FN tuşlarının bazıları ve en önemlisi 's' harfi aynı anda bozuldu başlarda bir gelip gidiyorlardı artık hiç çalışmıyor. Sürekli s harfini kopyalıyorum. Başka bilgisayar kullanırken bile alışkanlıktan s ye değil CTRL v ye basıyorum aylar geçti çözüm bulamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı