D ddoruk Femtopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 7 25 Temmuz 2020 #1 Merhaba bilgisayarı Gaming odaklı kullanıyorum ve klavye değiştirmeye karar verdim beğendiğim klavyede 5ms tepkime süresi olduğunu belirtmişler acaba sıkıntı çıkarır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2020
Merhaba bilgisayarı Gaming odaklı kullanıyorum ve klavye değiştirmeye karar verdim beğendiğim klavyede 5ms tepkime süresi olduğunu belirtmişler acaba sıkıntı çıkarır mı?
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 25 Temmuz 2020 #2 Gecikme süresi sizin için çok önemli bir kriter ise şayet tercihinizi mekanik optik anahtarlardan yana kullanın.
Gecikme süresi sizin için çok önemli bir kriter ise şayet tercihinizi mekanik optik anahtarlardan yana kullanın.
cabbarsan Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 406 Çözümler 4 25 Temmuz 2020 #3 Profesyonel (Bu işten para kazanmak) değilsen fark etmez.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2020 #4 ddoruk dedi: Merhaba bilgisayarı Gaming odaklı kullanıyorum ve klavye değiştirmeye karar verdim beğendiğim klavyede 5ms tepkime süresi olduğunu belirtmişler acaba sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçenizi söyleyin (isterseniz) bütçenize uygun en iyi klavyeleri önerelim.
ddoruk dedi: Merhaba bilgisayarı Gaming odaklı kullanıyorum ve klavye değiştirmeye karar verdim beğendiğim klavyede 5ms tepkime süresi olduğunu belirtmişler acaba sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçenizi söyleyin (isterseniz) bütçenize uygun en iyi klavyeleri önerelim.
D ddoruk Femtopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 7 3 Ağustos 2020 #5 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam bütçenizi söyleyin (isterseniz) bütçenize uygun en iyi klavyeleri önerelim. Genişletmek için tıkla... 500 civarı, sessiz bir klavye olması lazım fakat
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam bütçenizi söyleyin (isterseniz) bütçenize uygun en iyi klavyeleri önerelim. Genişletmek için tıkla... 500 civarı, sessiz bir klavye olması lazım fakat
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2020 #6 Hocam Logitech G213'e bakabilirsiniz bütçeniz fazla fakat sessiz istiyorsunuz bu bütçeden en sessiz klavyeler G213 ve Alloy Core RGB.
Hocam Logitech G213'e bakabilirsiniz bütçeniz fazla fakat sessiz istiyorsunuz bu bütçeden en sessiz klavyeler G213 ve Alloy Core RGB.
D ddoruk Femtopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 7 5 Ağustos 2020 #7 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam Logitech G213'e bakabilirsiniz bütçeniz fazla fakat sessiz istiyorsunuz bu bütçeden en sessiz klavyeler G213 ve Alloy Core RGB. Genişletmek için tıkla... mekanik modeller önceliğim geceleri oyun oynamak için istiyroum
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam Logitech G213'e bakabilirsiniz bütçeniz fazla fakat sessiz istiyorsunuz bu bütçeden en sessiz klavyeler G213 ve Alloy Core RGB. Genişletmek için tıkla... mekanik modeller önceliğim geceleri oyun oynamak için istiyroum
slrofw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 1.311 Çözümler 5 5 Ağustos 2020 #8 ddoruk dedi: Mekanik modeller önceliğim. Geceleri oyun oynamak için istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bahsi geçen klavyelerın aydınlatması bulunuyor zaten. Geceleri oyun oynayacaksanız mekanik klavye ses açısından sorun teşkil edebilir.
ddoruk dedi: Mekanik modeller önceliğim. Geceleri oyun oynamak için istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bahsi geçen klavyelerın aydınlatması bulunuyor zaten. Geceleri oyun oynayacaksanız mekanik klavye ses açısından sorun teşkil edebilir.
D ddoruk Femtopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 7 5 Ağustos 2020 #9 Silinen üye dedi: Bahsi geçen klavyelerın aydınlatması bulunuyor zaten. Geceleri oyun oynayacaksanız mekanik klavye ses açısından sorun teşkil edebilir. Genişletmek için tıkla... aşırı rahatsız edici bir ses olmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum brown switch ve red switch ler kulağa yumuşak geliyor
Silinen üye dedi: Bahsi geçen klavyelerın aydınlatması bulunuyor zaten. Geceleri oyun oynayacaksanız mekanik klavye ses açısından sorun teşkil edebilir. Genişletmek için tıkla... aşırı rahatsız edici bir ses olmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum brown switch ve red switch ler kulağa yumuşak geliyor
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2020 #10 @ddoruk Hocam hem sessiz hem de mekanik istiyorsunuz en sessiz red switchtir. Red switch olarak da bu bütçede kesinlikle Trust GXT 890 Cada öneririm.
@ddoruk Hocam hem sessiz hem de mekanik istiyorsunuz en sessiz red switchtir. Red switch olarak da bu bütçede kesinlikle Trust GXT 890 Cada öneririm.