AdLine Kilopat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 487 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul 22 Aralık 2018 #1 Herhangi bir oyun. Mesela CS:GO'da W basıyorum, Makro yapıyorcasına W basmış gibi oluyor. Bu durum beni kanser ediyor. Hiçbir oyunu oynayamaz oldum. Not: Bilgisayarımda hiçbir makro programı yüklü değil. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2018
Herhangi bir oyun. Mesela CS:GO'da W basıyorum, Makro yapıyorcasına W basmış gibi oluyor. Bu durum beni kanser ediyor. Hiçbir oyunu oynayamaz oldum. Not: Bilgisayarımda hiçbir makro programı yüklü değil.
Canon Kilopat Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 597 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2018 #2 Klavyende sorun olabilirmi ?
AdLine Kilopat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 487 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul 22 Aralık 2018 #3 Canon dedi: Klavyende sorun olabilirmi ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Başka bir bilgisayarda doğru düzgün çalışıyor.
Canon dedi: Klavyende sorun olabilirmi ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Başka bir bilgisayarda doğru düzgün çalışıyor.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 22 Aralık 2018 #4 Klavye markası modeli nedir, peki kendi bilgisayarında başka klavye denedin mi?
AdLine Kilopat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 487 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul 22 Aralık 2018 #5 Onur Altuğ Sever dedi: Klavye markası modeli nedir, peki kendi bilgisayarında başka klavye denedin mi? Genişletmek için tıkla... Klavyem bunun aynısı; Rampage KM-R1 Siyah Kablolu Aydınlatmalı Standart Fiyatı Biraz araştırdım. Klavyemde makro olduğunu öğrendim ama nasıl kapatılacağı hakkında hiçbir fikrim yok. Çözüm ayağımın altındaymış Everest Rampage KB-R1'in Klavyesinde Problem Konu kilitlenebilir. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2019
Onur Altuğ Sever dedi: Klavye markası modeli nedir, peki kendi bilgisayarında başka klavye denedin mi? Genişletmek için tıkla... Klavyem bunun aynısı; Rampage KM-R1 Siyah Kablolu Aydınlatmalı Standart Fiyatı Biraz araştırdım. Klavyemde makro olduğunu öğrendim ama nasıl kapatılacağı hakkında hiçbir fikrim yok. Çözüm ayağımın altındaymış Everest Rampage KB-R1'in Klavyesinde Problem Konu kilitlenebilir.