Çözüldü Klavyede tuşlara basılı tutulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

271470

Kilopat
Zamanın Tanığı
Kullandığım cihaz HP Pavilion Gaming 16 örneğin laptopta Q tusuna basılı tuttuğumda "qqqqqqqq" şeklinde hızlıca yazması gerekirken yavaş yavaş tuşları bırakıyor. Ya da "backspace" bastığımda hızlıca silmiyor. Çözümü nedir acaba? Laptop klavyesi kullanıyorum. FN + Q kombinasyonu hiç işe yaramadı bu arada.

Çözüm
Laptop klavyeleri çok kötü geliyor bana. Eğer evde kullanıyorsanız bir klavye alıp kullanırsanız daha iyi olur.

Eğer çözümü yoksa maalesef harici klavye alacağım. Bir öneriniz var mı acaba bu sorunla ilgili?

FN + Q veya diğer kombinasyonlar işe yaramadığı için son çare laptopu yeniden başlattım ve sorun çözüldü.
Laptop klavyeleri çok kötü geliyor bana. Eğer evde kullanıyorsanız bir klavye alıp kullanırsanız daha iyi olur.

Eğer çözümü yoksa maalesef harici klavye alacağım. Bir öneriniz var mı acaba bu sorunla ilgili?

FN + Q veya diğer kombinasyonlar işe yaramadığı için son çare laptopu yeniden başlattım ve sorun çözüldü.

Çözüm

Eğer hızlı bir oyun oynuyorsanız ve klavye tuşlarına abanıyorsanız harici bir klavye kesinlikle alın. Kuzenim LoL oynarken çok hızlı bastığı için tuşlar bozuldu. Klavyesi pahalı dolar cinsinden satılıyor. Değiştirdikten sonra bir daha kullanmadı. Harici bir klavye kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…