Klavyede W ve A tuşları çalışmıyor

bümbalak

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 10400F RTX 2060 12 GB OC
16 GB RAM 480GB SSD
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar klavyenin bütün tuşları çalışıyor algılıyor ama W A tuşlarını sadece klavyeyi yeniden başlatığımda algılıyor. Kendi kendine yazıyor, birkaç saat önce sürekli random yazıyordu, bir şekilde düzelttim ama şimdi ikisi çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Yardım edin.

Not: Virüs taraması yapılmıştır, şu an laptopun klavyesinden yazıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar klavyenin bütün tuşları çalışıyor algılıyor ama W a tuşlarını sadece klavyeyi yeniden başlatığımda algılıyor. Kendi kendine yazıyor, birkaç saat önce sürekli random yazıyordu, bir şekilde düzelttim ama şimdi ikisi çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Yardım edin.

Farklı cihazda deneyebilir misin? Sorun neydeymiş anlayalım.

Denedim. A tuşu çalışıyor fakat W tuşu hala yok isterseniz keyboard tester videosu atabilirim.

Tuşları bir çıkartıp bakmayı dener misin? Bir şey çıkmış olabilir yok ise muhtemelen klavyede sorun vardır bozulmuş olabilir.

Arkadaşlar klavyenin bütün tuşları çalışıyor algılıyor ama W a tuşlarını sadece klavyeyi yeniden başlatığımda algılıyor. Kendi kendine yazıyor, birkaç saat önce sürekli random yazıyordu, bir şekilde düzelttim ama şimdi ikisi çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Yardım edin.

Klavyen modeli nedir?

Hocam sürücüleri silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı