K KIDsErBIA Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 396 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri 8 GB RAM, 480 GB SSD, Intel Core i3 5005 - 2.00 GHz, Intel HD Graphics 5500 - VRAM: 128 MB, 32 bit 60 Hz ekran Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #1 Kardesım oynamıs gece, sabah açtım baktım Alt Tab atamıyorum. Alt ve Windows tuslarının yerı degısmıs. Ne yapmam lazım?
Kardesım oynamıs gece, sabah açtım baktım Alt Tab atamıyorum. Alt ve Windows tuslarının yerı degısmıs. Ne yapmam lazım?
hymeria Decipat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 739 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #2 KIDsErBIA dedi: Kardesım oynamıs gece, sabah açtım baktım Alt Tab atamıyorum. Alt ve Windows tuslarının yerı degısmıs. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Mac moduna geçmiştir muhtemelen, FN + W yapmayı deneyin. Olmazsa klavyenizin modelini yazın. Son düzenleme: 26 Mart 2025 Artı 0 Eksi
KIDsErBIA dedi: Kardesım oynamıs gece, sabah açtım baktım Alt Tab atamıyorum. Alt ve Windows tuslarının yerı degısmıs. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Mac moduna geçmiştir muhtemelen, FN + W yapmayı deneyin. Olmazsa klavyenizin modelini yazın.
G24F Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 54 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #3 Klavyeye göre değişiyor bu işlemin kısayolu. Bir kaç klavyenin listesi aşağıda ki linkde mevcut. Bu listeden bakabilirsiniz. Eğer listede yoksa, klavyenin marka modeli ile bulmak gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Klavyeye göre değişiyor bu işlemin kısayolu. Bir kaç klavyenin listesi aşağıda ki linkde mevcut. Bu listeden bakabilirsiniz. Eğer listede yoksa, klavyenin marka modeli ile bulmak gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS K KIDsErBIA Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 396 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri 8 GB RAM, 480 GB SSD, Intel Core i3 5005 - 2.00 GHz, Intel HD Graphics 5500 - VRAM: 128 MB, 32 bit 60 Hz ekran Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #4 hymeria dedi: Mac moduna geçmiştir muhtemelen, FN + W yapmayı deneyin. Olmazsa klavyenizin modelini yazın. Genişletmek için tıkla... v800 yazıyor hocam altında Artı 0 Eksi
hymeria dedi: Mac moduna geçmiştir muhtemelen, FN + W yapmayı deneyin. Olmazsa klavyenizin modelini yazın. Genişletmek için tıkla... v800 yazıyor hocam altında