sami35s Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #1 Sadece oyun oynuyordum ve bir anda wasd yön tuşları oldu ne yapsam düzelir?
Çözüm L L LastEmperor 19 Ağustos 2022 sami35s dedi: Sadece oyun oynuyordum ve bir anda wasd yön tuşları oldu ne yapsam düzelir? Genişletmek için tıkla... FN + W deneyebilirsin. Benim klavyemde oyleydi. Ya da kullanim kılavuzunu oku orada da yaziyordur.
sami35s dedi: Sadece oyun oynuyordum ve bir anda wasd yön tuşları oldu ne yapsam düzelir? Genişletmek için tıkla... FN + W deneyebilirsin. Benim klavyemde oyleydi. Ya da kullanim kılavuzunu oku orada da yaziyordur.
L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 19 Ağustos 2022 #2 sami35s dedi: Sadece oyun oynuyordum ve bir anda wasd yön tuşları oldu ne yapsam düzelir? Genişletmek için tıkla... FN + W deneyebilirsin. Benim klavyemde oyleydi. Ya da kullanim kılavuzunu oku orada da yaziyordur. Artı 2 Eksi Çözüm
sami35s dedi: Sadece oyun oynuyordum ve bir anda wasd yön tuşları oldu ne yapsam düzelir? Genişletmek için tıkla... FN + W deneyebilirsin. Benim klavyemde oyleydi. Ya da kullanim kılavuzunu oku orada da yaziyordur.
KS KS sami35s Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #3 Teşekkürler sorun çözüldü. Artı 0 Eksi