Klavyeler ne zaman indirime girer?

Razer’ da Purple switch ile Red switch farkları nelerdir?
Logitech’in bu klasmandaki klavyesinden iyi midir?
Bilmiyorum ya güzel harbi ama İngilizce klavye birde. Fiyatı da uçurum ama alsam da çok güzel fırsat. Başka bildiğiniz var mı böyle?
Red switch genelde oyunculukta daha çok kullanılıyor ve daha doğrusal, purple biraz daha sesli. Bilgim bu yönde ama daha bilgili arkadaşlar doğrularsa kesin bir bilgi almış oluruz. Bu arada Huntsman mini serisi optik switch kullanıyor. Ms düzeyinde gecikmeyi azaltıyor. Piyasadaki en hızlı klavyeler bunlar şu anda. Emin ol çok uzun bir süre araştırdım, Huntsman Mini'nin ikinci elleri bile en düşük 700 lira, 300 lira fazla verip sıfır almak çok daha mantıklı. Alırsan pişman olmayacağın bir klavye.
 
Red Switch genelde oyunculukta daha çok kullanılıyor ve daha doğrusal, purple biraz daha sesli. Bilgim bu yönde ama daha bilgili arkadaşlar doğrularsa kesin bir bilgi almış oluruz. Bu arada Huntsman mini serisi optik Switch kullanıyor. Ms düzeyinde gecikmeyi azaltıyor. Piyasadaki en hızlı klavyeler bunlar şu anda. Emin ol çok uzun bir süre araştırdım, Huntsman Mini'nin ikinci elleri bile en düşük 700 lira, 300 lira fazla verip sıfır almak çok daha mantıklı. Alırsan pişman olmayacağın bir klavye.

Evet ya bunu alacağım ya da 509 TL’ ye Redragon K552 var onu alacağım.
Bayağı iyi almışsın o cihaz da %60 galiba benziyor bayağı.
 
Evet ya bunu alacağım ya da 509 TL’ ye Redragon K552 var onu alacağım.

Bayağı iyi almışsın o cihaz da %60 galiba benziyor bayağı.
O fiyatlara bulursan öneririm. HyperX kendi red sw lerini kullanıyor. Ses olarak blue gibi çat çut değil ve beni rahatsız etmedi. Bunu tercih etmemin sebebi ise muhtemelen piyasadaki en parlak RGB'lere sahip, bazı efektler ile masa lambası olara kullanıyorum geceleri :D
 
Bayağı iyi almışsın o cihaz da %60 galiba benziyor bayağı.
Bilgi vereyim, %60 değil o klavye. Şu görsel yardımcı olacaktır klavye boyutları hakkında. İnternetten bulup hızlıca çevirdim.
Başlıksız-1.jpg
 
Daha önce TKL kullandım ama Huntsman mini kalbimi çaldı. Razer'in green switch'ini kullanmıştım 1-2 sene önce. Şimdi Red Switch'e geçtim umarım pişman olmam.
Ben iş için kullandığımdan yön okları olmayınca çok zor oluyor :D Rog Falchion istedi gönlüm ama çok pahalıydı.
 

Geri
Yukarı