İnternette 1500 TL'ye de klavye var 10000 TL'ye de farkları nelerdir? 3000 TL bütçem var bu fiyatta ya da işimi gorcek daha az pahalı klavyeler önerirseniz sevinirim. Oyun için kullanılacak.
İnternette 1500 TL'ye de klavye var 10000 TL'ye de farkları nelerdir? 3000 TL bütçem var bu fiyatta ya da işimi gorcek daha az pahalı klavyeler önerirseniz sevinirim. Oyun için kullanılacak.
Öncelikle klavye olarak AliExpress'den E-Yooso Z11'i önerebilirim. Pahalılık konusu klavyelerdeki teknolojiden dolayı, membran klavyelerde pek de uğraşılmaz. Fakat mekanik klavyelerde her bir tuş için pahalı anahtar(cık)lar vardır. Bazıları en yaygın olarak mavi ve kırmızı iken, bazıları da pahalı olarak kahverengilerdir. Bu pahalılığa da vergi dahil tabii.
Ben bunu kullanıyorum ve gayet memnunum, alalı 1,5 sene oldu herhangi bir sorun yaşamadım. Kırmızı switch olduğu için ses yapıyor ama kulaklık takılıyken sorun yaşamıyorum. Daha iyisi varsa bilemem ilk ve tek mekanik klavyem.