Klavyeler neden çok pahalı?

Vienas01

Decapat
Daha fazla  
İnternette 1500 TL'ye de klavye var 10000 TL'ye de farkları nelerdir? 3000 TL bütçem var bu fiyatta ya da işimi gorcek daha az pahalı klavyeler önerirseniz sevinirim. Oyun için kullanılacak.

İnternette 1500 TL'ye de klavye var 10000 TL'ye de farkları nelerdir? 3000 TL bütçem var bu fiyatta ya da işimi gorcek daha az pahalı klavyeler önerirseniz sevinirim. Oyun için kullanılacak.

Boyut ve switch tercihin nedir?

Öncelikle klavye olarak AliExpress'den E-Yooso Z11'i önerebilirim. Pahalılık konusu klavyelerdeki teknolojiden dolayı, membran klavyelerde pek de uğraşılmaz. Fakat mekanik klavyelerde her bir tuş için pahalı anahtar(cık)lar vardır. Bazıları en yaygın olarak mavi ve kırmızı iken, bazıları da pahalı olarak kahverengilerdir. Bu pahalılığa da vergi dahil tabii.

Buna vergiler dahil mi?

Buna vergiler dahil mi?
Bide gelmeme gümrükte kalma gibi sorunlar cikarmi alışveriş yapmadım daha önce aliexpresten

Ben Blic K50 kullanıyorum mavi swich 700 800 civarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…