Çözüldü Klavyemde alt + Q yapınca @ işareti çıkmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

n1xlord

Femtopat
Daha fazla  
Normal olması gerektiği gibi yaptığımda ilk attığım fotoğraftaki yer çıkıyor.

CTRL+alt+Q denediğimde 2. fotoğraftaki gibi yardım masası açılıyor.

Shift+2 denediğimde ise ' bu işaret çıkıyor. Ne yaptıysam yazamıyorum. Bugüne kadar böyle bir sorun yoktu bir anda oldu. Yardımcı olur musunuz?

Bununla beraber sanırım alt tabımda da bir sorun var. Yeni masaüstü olan ekran açılıyor onu da fotoğraflara koydum. Ne oldu böyle bir anda yahu.

Şu an klavyede sadece F4 tuşuna bastığımda dosya gezginin açıldığını F1 ve F2'den parlaklık ayarları yapıldığını fark ettim. Bunlarda olmaması gerekiyor tabii normalde, nasıl düzelteceğim?

Dosya Ekleri

• Alt+q normal.png
    Alt+q normal.png
    619,5 KB · Görüntüleme: 97
  • ctrl alt q.PNG
    ctrl alt q.PNG
    29 KB · Görüntüleme: 92
  • aat.png
    aat.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 100
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran klavyesini açıp dener misiniz bir de belki fiziksel klavyenizde bir sorun vardır.
Ekran klavyemde Ü-Sçnk'e tıkladığımda orada et işareti çıkıyor, sonrasında oluyor ama bunu klavyede asla yapamıyorum.

Shift+2 Denediğimde ise ' bu işaret çıkıyor. Ne yaptıysam yazamıyorum. Bugüne kadar böyle bir sorun yoktu bir anda oldu. Yardımcı olur musunuz?

Bununla beraber sanırım alt tabımda da bir sorun var. Yeni masaüstü olan ekran açılıyor onu da fotoğraflara koydum. Ne oldu böyle bir anda yahu.

Şuan klavyede sadece F4 tuşuna bastığımda dosya gezginin açıldığını F1 ve F2 den parlaklık ayarları yapıldığını fark ettim bunlarda olmaması gerekiyor tabi normalde nasıl düzelticem

Windows/MAC modu​

1. FN + A Windows moduna geçiş yapar.
Çözüm buymuş. FN + A yaptım, düzeldi. VGN N75 kullanan varsa dikkat edebilir.
Alt tuşundan kastınız Alt Gr mi yoksa normal alt tuşu mu?

Space tuşunun sağ tarafında bulunan Alt Gr tuşunda aynı işlemi dener misin?

Alt tuşundan kastınız Alt Gr mi yoksa normal Alt tuşu mu?

Space tuşunun sağ tarafında bulunan Alt Gr tuşunda aynı işlmei dener misin?

Tabii o tuştan deniyorum. Benim klavyemde ikisi de alt diye, öyle yazmıştım ama space tuşunun sağındaki ile deniyorum ama olmuyor.

Alt tuşundan kastınız Alt Gr mi yoksa normal Alt tuşu mu?

Space tuşunun sağ tarafında bulunan Alt Gr tuşunda aynı işlmei dener misin?

Hocam şu anda normalde Alt Tab nasıl yapılıyorsa ben onu Windows + Tab kombinasyonuyla yapabiliyor durumdayım.

Ekran klavyesini açıp dener misiniz bir de belki fiziksel klavyenizde bir sorun vardır.
Ekran klavyemde Ü-Sçnk'e tıkladığımda orada et işareti çıkıyor, sonrasında oluyor ama bunu klavyede asla yapamıyorum.

Shift+2 Denediğimde ise ' bu işaret çıkıyor. Ne yaptıysam yazamıyorum. Bugüne kadar böyle bir sorun yoktu bir anda oldu. Yardımcı olur musunuz?

Şuan klavyede sadece F4 tuşuna bastığımda dosya gezginin açıldığını F1 ve F2 den parlaklık ayarları yapıldığını fark ettim bunlarda olmaması gerekiyor tabi normalde nasıl düzelticem

Windows/MAC modu​

1. FN + A Windows moduna geçiş yapar.
Çözüm buymuş. FN + A yaptım, düzeldi. VGN N75 kullanan varsa dikkat edebilir.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı