Klavyenin boşluk tuşuna bastıktan sonra gömülü kalıyor

bekrema

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi oyun oynarken boşluk tuşunun sol tarafı içe gömülüp kalıyor. Bu sebeple sol tarafına basamıyorum, ortasına basmak zorunda kalıyorum ve oyun arasında tuşu düzeltmek zorunda kalıyorum.

Tuşun altında, ortada tarafta basımı ileten red Switch'i bulunuyor, sağ ve sol taraflarında da destek noktaları var ki her klavyede böyle olduğunu düşünüyorum. Sağ taraftan çıkıyor, solda gömülü, basılı kalıyor.

Çözüm olarak ne yapabilirim bilemedim aslında, tuş takımını mı değiştirsem ne yapsam bir fikrim yok. Daha önce başına böyle bir şey gelen var mıdır?

Not: Garanti vs yok, 5 yıllık klavye. Cooler Master masterkeys Pro l RGB - red Switch model.

Dediğiniz gibi sağ ve solda metal bir destek var birçok klavyede onun biri kırılmış olabilir bizzat benim eski klavyemde çıkmıştı yerine taktım ama sonra plastiği kırıldı.

5 yıldır kullanıyosun hocam kendi ağzınla söylüyosun artık sencede yenisini alma vaktin gelmedi mi?

5 yıldır kullanıyosun hocam kendi ağzınla söylüyosun artık sencede yenisini alma vaktin gelmedi mi?

Sadece akşamları oyun için kullandığım bir klayve, normalde Logitech MX keys kullanıyorum. Basit bir çözüm bulabilirsem çok değiştirme taraftarı değilim, yazılım kalitesini ve gömülü hafızasını beğeniyorum klavyenin.

Olmazsa, dediğiniz gibi değişiklik kapıda gibi ufak modeller, TKL tarzı vb modellere de bakıyorum ara ara

Dediğiniz gibi sağ ve solda metal bir destek var birçok klavyede onun biri kırılmış olabilir bizzat benim eski klavyemde çıkmıştı yerine taktım ama sonra plastiği kırıldı.

Hmm, acaba görünen bir yerinde mi bu metal parça yoksa bende mi yok. Fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum fakat komple plastik gibi her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…