Klavyenin USB'si prize takılırsa ne olur?

Mert Danış

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Diyelim ki bir klavye aldık ama yanımızda denememiz için bir bilgisayar yok. Bu klavyenin USB'sini prize takılı bir adaptöre takarsam çalışacağını biliyorum ama bunun o cihaza bir zararı olur mu? Yani yeni aldığımız bir cihazı denemek için prize takarak denesek o cihaz zarar görür mü?

Herkese merhaba. Diyelim ki bir klavye aldık ama yanımızda denememiz için bir bilgisayar yok. Bu klavyenin USB'sini prize takılı bir adaptöre takarsam çalışacağını biliyorum ama bunun o cihaza bir zararı olur mu? Yani yeni aldığımız bir cihazı denemek için prize takarak denesek o cihaz zarar görür mü?
Windows tuşuna basınca camlar açılıyorsa çalışıyordur.
CTRL+ALT+DEL yapınca sigortaları attırıyorsa çalışıyordur.

Klavyeye ışık gelmesi çalıştığı anlamına gelmez.

Klavyeyi denemek için OTG ile telefonunuza da bağlayabilirsiniz. Televizyon da bir seçenek.

OTG Kablosu en iyi sonucu almanızı sağlar, her cihaz her klavyeyi eksiksiz beslemese dahi, en azından bir referans almanızı sağlar. (Bilgisayarla deneme imkanınız yoksa.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı