Klavyeye dokununca bilgisayar açılıyor

• Konuyu başlatan Haie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 274

Haie

Centipat
Daha fazla  
Geçen gün klavyeyi mendille sileyim dedim, kapattığım PC durduk yere açıldı. Bu durum gece ben yatarken kedimin klavyeye basması ile de gerçekleşti. Az önce de emin oldum klavyenin tuşlarına dokununca oluyor. Nedeni nedir? Tahmini olan var mı?

Geçen gün klavyeyi mendille sileyim dedim, kapattığım PC durduk yere açıldı. Bu durum gece ben yatarken kedimin klavyeye basması ile de gerçekleşti. Az önce de emin oldum klavyenin tuşlarına dokununca oluyor. Nedeni nedir? Tahmini olan var mı?

BIOS'ta böyle bir ayar var diye biliyorum açık olup olmadığına bakabilir misiniz?

Aygıt yöneticisi>Klavyeler>Klavye>Özellikler>Güç yönetimi kısmından, bu aygıt bilgisayarı başlatsın tikini kaldırın.

PC'yi uyku moduna alınca olur genelde.

Hocam bilgisayarınız uyku modunda ise klavyede herhangi bir tuşa basılınca açılması normal ama bilgisayar kapalı iken basınca açılıyorsa onu bilmiyorum.

Böyle bi' konu açılmıştı eğer sorununa yanıt olursa inceleyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı