Klavyeye limon suyu döküldükten sonra ne yapmak gerekir?

Daha fazla  
Masaüstü bir bilgisayarım var, klavyeye limon suyu döküldü ne yapmam lazım U'ya basıyorum UI yazıyor ı basıyorum UI yazıyor soru işaretine basıyorum Z.* yazıyor. Klavye suya dayanıklı öyle yazıyor yani garanti kapsamına girer mi girmezse ne yapmam lazım?

Masaüstü bir bilgisayarım var, klavyeye limon suyu döküldü ne yapmam lazım U'ya basıyorum UI yazıyor ı basıyorum UI yazıyor soru işaretine basıyorum Z.* yazıyor. Klavye suya dayanıklı öyle yazıyor yani garanti kapsamına girer mi girmezse ne yapmam lazım?
Muhtemelen membran bir klavye tuşları söküp kasayı açın ve membran tabakayı temizleyin. Plastik bazlı mendil kullanabilirsiniz. Şekerli olduğundan sıkıntı olabilir o yüzden hemen yapsanız fayda var.

Garanti belgesini aç oku orada sıvı teması diyorsa girer yazmıyorsa girmez diğerlerinin dediği gib açıp yapabilirsin ama garanti dışı bırakması muhtemel olur.

Garanti belgesini aç oku orada sıvı teması diyorsa girer değilsede servise götür ama para alırlar istersen kendi dene ama tavsiye etmem çünkü yapamayağın ir şey ise garantiden kesin olarak çıkarabilir.
Limonata şekerli olduğu için kesin anlayacaklardır o yüzden maalesef garanti dışı.

Selozik tiner ve su komple batır.
10dk beklet çıkar, iyice kurut. Corsair K70'i 5 kez kurtardım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı