Klavyeyi iade etmek gerekli mi?

Muhammed Hamzaa

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller dostlar. Elimde Rampage var, yeni elime ulaştı. Laptop klavyem sıkıntılı diye almayı tercih ettim. Asıl soruma gelirsek klavye güzel lakin multimedya tuşlarının olmadığını fark ettim. Lakin laptop klavyesinden ayarlayabiliyorum multimedya özelliklerini, demem o ki sırf multimedya tuşları yok diye iade edip başka bir şey aramaya gerek var mı? Beni özellikle RGB olması cezbetti uzun süredir gökkuşağı aydınlatmalı kullandığım için. İade sürecidir yeni klavye beğenmedir vesaire değer mi sizce?

Herkese iyi sosyaller dostlar. Elimde Rampage var, yeni elime ulaştı. Laptop klavyem sıkıntılı diye almayı tercih ettim. Asıl soruma gelirsek klavye güzel lakin multimedya tuşlarının olmadığını fark ettim. Lakin laptop klavyesinden ayarlayabiliyorum multimedya özelliklerini, demem o ki sırf multimedya tuşları yok diye iade edip başka bir şey aramaya gerek var mı? Beni özellikle RGB olması cezbetti uzun süredir gökkuşağı aydınlatmalı kullandığım için. İade sürecidir yeni klavye beğenmedir vesaire değer mi sizce?

Multimedya tuşları FN ile hallediliyorda Rampage markalı herhangi bir ürünü tercih etmek bana mantıksız geliyor bütçe artarsa %60 ve %75 gibi dizaynlarda çok daha iyi alternatifleri var.

Multimedya tuşları FN ile hallediliyorda Rampage markalı herhangi bir ürünü tercih etmek bana mantıksız geliyor bütçe artarsa %60 ve %75 gibi dizaynlarda çok daha iyi alternatifleri var.

Farkındayım hocam diğer tercihlerden. Bu bütçede bu güzel geldi ama bu klavyede kullanılmamış multimedya özelliği FN+FX tuşları bir işe yaramıyor klavye üzerinde de ses arttırmadır azaltmadır işaretleri yok. Laptop masada, kendi klavyesiyle sesi kapa vesaire yapabiliyorum. Sadece alınan klavyede önemli bir özellik mi ondan emin olamadım eğer gerek yoksa hiç iade oluşturmayacağım.

Herkese iyi Sosyaller dostlar. Elimde Rampage var, yeni elime ulaştı. Laptop klavyem sıkıntılı diye almayı tercih ettim. Asıl soruma gelirsek klavye güzel lakin multimedya tuşlarının olmadığını fark ettim. Lakin laptop klavyesinden ayarlayabiliyorum multimedya özelliklerini, demem o ki sırf multimedya tuşları yok diye iade edip başka bir şey aramaya gerek var mı? Beni özellikle RGB olması cezbetti uzun süredir gökkuşağı aydınlatmalı kullandığım için. İade sürecidir yeni klavye beğenmedir vesaire değer mi sizce?
Rampage vb gibi markaların ürünlerini almayın.

Önerebileceğiniz bir şey var mı hocam? RGB olursa sevinirim gökkuşağı aydınlatmasından ziyade makimum 900-1000 çıkarabilirim. Yıllardır sıkıldım gökkuşağından :D

Önerebileceğiniz bir şey var mı hocam? RGB olursa sevinirim gökkuşağı aydınlatmasından ziyade makimum 900-1000 çıkarabilirim. Yıllardır sıkıldım gökkuşağından :D
Bütçe çıkarsa alın.

Bütçe çıkarsa alın.

Maalesef çıkabileceğimi düşünmüyorum.

Türkçe olmaması üzdü. Konu hortlamadan öneri harici sırf multimedya özelliği yok diye iade edilir mi o önemli benim için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı