yigit3585 Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 880 Çözümler 3 17 Eylül 2024 #1 Arçelik klima kullanıyorum, temizleyeyim dedim ama filtreler ıslak hatta küflenmiş, klimanın tamamı ıslak, bu normal mi?
Arçelik klima kullanıyorum, temizleyeyim dedim ama filtreler ıslak hatta küflenmiş, klimanın tamamı ıslak, bu normal mi?
YiğitAkyl Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #2 yigit3585 dedi: Arçelik klima kullanıyorum, temizleyeyim dedim ama filtreler ıslak hatta küflenmiş, klimanın tamamı ıslak, bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Bizim kuaförümüzde Beko klima vardı yazın müşteriler rahatsız olduğu için 7/24 açıktı. Biz senede bir temizliyorduk bizde de ıslaklık, küf, jöle gibi şeyler çıkıyordu ve bunlar klimanın soğumasını azaltıyordu yani güzel temizlenirse sıkıntı. Artı 0 Eksi
yigit3585 dedi: Arçelik klima kullanıyorum, temizleyeyim dedim ama filtreler ıslak hatta küflenmiş, klimanın tamamı ıslak, bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Bizim kuaförümüzde Beko klima vardı yazın müşteriler rahatsız olduğu için 7/24 açıktı. Biz senede bir temizliyorduk bizde de ıslaklık, küf, jöle gibi şeyler çıkıyordu ve bunlar klimanın soğumasını azaltıyordu yani güzel temizlenirse sıkıntı.