Klima yerine alınabilecek soğutucu önerisi

Herkese selam. Evde sıcaklardan durulmuyor. Klima aslında en mantıklı seçenek gibi duruyor. Ama evde kiracı olduğum için duvar delme dış pervanesini takma gibi meşakatleri olduğu için klima şimdilik tercih dışı kalıyor. Klima yerine alabileceğim, vantilatör tarzı tak çalıştır kullanabileceğim, en azından 1 odayı (15-20 mt²) soğutabilecek bir cihaz arıyorum. Vantilatörüm zaten var ama soğutma olarak pek işe yaramıyor. Bana soğutma özelliği olan bir cihaz lazım. Klima ama duvar delip boru geçirilmeyen, dışarıya pervanesi konulmayan tarzda. Umarım anlatabilmişimdir. Şimdiden teşekkürler.

Camillerde oluyordu. Böyle buzdolabı boyutunda klimalar gibi.

Hahahah hocam naptınız. Onlar büyük klima, kaldı ki ben klima istemediğimi belirttim. Bana vantilatör gibi olacak ama klima gibi soğuk hava üfleyecek bir cihaz lazım. Vantilatörüm var evde de pek işe yaramıyor. Kapattığım anda oda yine fırın gibi oluyor. Sabahtan akşama kadar çalıştırmakta elektriğin içinden geçiriyor.

Kral tek yolu klima zamanında çok araştırdım yerine alacağın şeyden Klima performansı veya yakın performans kesinlikle bekleme. Buz torbası ve su ile çalışan soğutucular var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…