Klima yerine alınabilecek soğutucu önerisi

JCaesar

Hectopat
Selam, yaz ayları çok sıcak ve dayanılmaz oluyor. Klima yerine, nem yapmayan herhangi bir soğutucu öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buharsız fan alacaksın. İnverter soğutucu olarak geçiyor. Buz haznesiyle serin hava üfler buhar üflemez. Dolayısıyla nemi değiştirmez. Ortamın sıcaklık değerini değiştirir mi bilmiyorum. Bu noktada kaliteli kule tipi vantilatörler mevcut. Fakat bu sıcaklarda klima da en mantıklı cihaz oluyor. Ortalama bir evin salonundan 6-7 odanın sıcaklık değerini istenilen düzeye getirebilir. Önerim direkt klimadır. Vantilatör hem sıcaklık değerini değiştirmez hem de günü kurtarmak içindir. Klimanın sağlığa zararlı olmasından ötürü kullanmayan insanların; marketten meyve sebze alırken tarım ilacından zehirlenmesini daha önce önemsemeleri gerektiğini düşünüyorum mesela.

Klimanın yerini hiçbir şey tutmaz. Diğer soğutucu adı altında satılan cihazlara boşuna para vermiş olursun. Kullanacağın oda çok küçükse mobil klimalara bakabilirsin ama ne kadar işe yarar bilemem.

Takip..

Bende çok istiyorum umarım güzel öneriler gelir. Buz konularak soğutucular var ama bulunacağım odada cihazlarım olacağı için nem yapmaması gerekiyor. Bu tip ürünler çok nem yapıyor.

Benim takip listeme eklediğim bir ürün var fakirin TVL 90S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı