Klip hazırlama ödevi nasıl yapılır?

warlocation

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selam öncelikle, öğrenciyim ve hoca.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu linkteki klipin aynısını istedi. Bu tarz işlerde baktığınız zaman şu efektle yapardım bununla başlardım yapmaya dediğiniz bir tavsiye var mı videoda gördüğünüz efektleri vs nasıl yapabiliriz? Şu efekt bu yöntemle yapılıyor dediğiniz önerilere de açığım şimdiden teşekkür ederim.

Tam olarak bu klipteki neleri istedi? Aynısını bire bir istiyorsa ben bu hocanın aklından şüphe ederim. Profesyonel bir klibi bu kadar basit görüp istemek saçma olur. Yazı fontu sanırım klip için özel bir font aynısını bulamadım benzerleri çıkıyor onlarla yazı işleri halledilebilir. Yazıların arkasındaki videolara ne koyacaksınız çünkü onları da yap denemez nasıl yapılsın.

Tam olarak bu klipteki neleri istedi? Aynısını bire bir istiyorsa ben bu hocanın aklından şüphe ederim. Profesyonel bir klibi bu kadar basit görüp istemek saçma olur. Yazı fontu sanırım klip için özel bir font aynısını bulamadım benzerleri çıkıyor onlarla yazı işleri halledilebilir. Yazıların arkasındaki videolara ne koyacaksınız çünkü onları da yap denemez nasıl yapılsın.

Maalesef birebir aynısını istiyor. Yazıların arkasındaki videolar ya internetten envato tarzı yerlerden bulunacak ya da kendimiz çekeceğiz. Efektler ve gördüklerimizi After'da yansıtma konusunda az biraz fikrimiz olsa da bayağı eksiğiz.

Maalesef birebir aynısını istiyor. Yazıların arkasındaki videolar ya internetten envato tarzı yerlerden bulunacak ya da kendimiz çekeceğiz. Efektler ve gördüklerimizi After'da yansıtma konusunda az biraz fikrimiz olsa da bayağı eksiğiz.

Sapphire pluginin cartoon efekti ile o arkadaki grafiklere yakın olabilir de içerisinde çok fazla teknik var oldukça zor bir ödev kolay gelsin vallahi.

Farklı olaylar var klipte. genel olarak gorseller tek kare degil ama katman olarak videolar birbirinden bagımsız. plugin kullanılan da vardır kullanmadan da yapılan cok sey var manuel olarak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı