TenBead Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #1 Selam arkadaşlar, yeni M.2 SSD aldığım için klonlama yapmak istedim. Macrium Reflect programını kullanarak klonlama yaptım fakat bilgisayar hala güncel olarak kullandığım SSD'den açılıyor boot M.2'de olmasına rağmen.
Selam arkadaşlar, yeni M.2 SSD aldığım için klonlama yapmak istedim. Macrium Reflect programını kullanarak klonlama yaptım fakat bilgisayar hala güncel olarak kullandığım SSD'den açılıyor boot M.2'de olmasına rağmen.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.088 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #2 Hocam BIOS ayarlarından yeni diski en üste taşıyın.
TenBead Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #3 Atakan K dedi: Hocam BIOS ayarlarından yeni diski en üste taşıyın. Genişletmek için tıkla... öyle yaptım ama olmadı
Atakan K dedi: Hocam BIOS ayarlarından yeni diski en üste taşıyın. Genişletmek için tıkla... öyle yaptım ama olmadı
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.088 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #4 Kaydettiniz mi?
TenBead Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #5 Atakan K dedi: Kaydettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Dalgınlığıma gelmiş yapmamışım az daha tekarar başka yolla klonlama yapacaktım teşekkür ederim hocam. Sorun düzeldi.
Atakan K dedi: Kaydettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Dalgınlığıma gelmiş yapmamışım az daha tekarar başka yolla klonlama yapacaktım teşekkür ederim hocam. Sorun düzeldi.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.088 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #6 TenBead dedi: Dalgınlığıma gelmiş yapmamışım az daha tekarar başka yolla klonlama yapacaktım teşekkür ederim hocam. Sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüm olarak işaretler misiniz?
TenBead dedi: Dalgınlığıma gelmiş yapmamışım az daha tekarar başka yolla klonlama yapacaktım teşekkür ederim hocam. Sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüm olarak işaretler misiniz?