KM Player altyazı bozuk görünmesi

370821

Altyazılar KM player'da bu şekilde çıkıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Neden böyle bir şey oldu anlamadım. SRT altyazı formatında film açıkken filmin üzerine bırakıyorum ya da dosya içinde film ile altyazı dosyasının ismini aynı yapıyorum bunu nasıl düzeltebilirim?

Eki Görüntüle 370821

Altyazılar KM player'da bu şekilde çıkıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Neden böyle bir şey oldu anlamadım. SRT altyazı formatında film açıkken filmin üzerine bırakıyorum ya da dosya içinde film ile altyazı dosyasının ismini aynı yapıyorum bunu nasıl düzeltebilirim?
SRT dosyasının içindeki metin kodlanırken hatalı kodlanmış ya da kodlama türünü KM Player okuyamıyor.
SRT dosyasını metin belgesi ile açıp içindekileri, şu siteye kopyala karakterler düzelsin tekrar SRT dosyasının içine kopyala uzantının SRT olarak kayıt edildiğinden emin ol sonra da KM Player'a tanıt çoğunlukla bu şekilde çözüyorum alt yazı problemlerini.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı