KMS Suite sisteme zarar verir mi?

yubytopeek

Decapat
Daha fazla  
Az önce KMS Suite kullandım, kullanma nedenim PowerPoint kullanmak içindi. Ben KMS Suite kullandım ama, bilgisayarıma zarar verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
sence zararlımı usta?
Hangi programı kullandığınıza bağlı KMS normalde şirketteki birden fazla bilgisayarı lisanslamak için ama KMSpico gibi programlar bilgisayarı bilinmeyen bir sunucuya bağlıyor ve Windowsu değişik hallere sokarak lisansı uzatıyor.

Size tavsiyem Recep Baltaş'ında önerdiği GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Massgravel kullanmanız.

Anlat da bilelim dostum.

Anlat da bilelim dostum.
Okul, devlet gibi topluluklardaki bilgisayarların hepsini topluca etkinleştirebilmek için KMS adı verilen bağlandıkları sunucular var.
Bu sunucuları normalde sadece yetkili kişiler legal amaçlarla kurup kullanılmasına izin veriyor ancak bazı programcı arkadaşlarımız bunun kodunu çözüyor ve tüm bilgisayarların bu sunucuları kurabilmesini sağlıyor.

Bazı KMS programlarında sunucuyu kendiniz kuruyor, kendiniz kullanıyorsunuz bazılarında ise başlarının kurduğu KMS sunucularına bağlanıyorsunuz.

Aslında tam olarak böyle değil ama mantığı anladınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı