Protokol Microsoft'un ve sadece IP adresine erişim sağlanabiliyor.Şimdi kime inanayım?
Protokol Microsoft'un ve sadece IP adresine erişim sağlanabiliyor.Şimdi kime inanayım?
Protokol ana KMS bilgisayarı üzerinden işliyor. Ana KMS'in ne yapacağına microsoft karışmıyor. Microsoft lisans doğruluğunu ana KMS üzerinden işler ve ortak ip olduğu için zaten sizin pc'ler de lisanslanır. Ancak KMS ana bilgisayarı olarak iletişime geçtiğiniz sunucunun sadece sizinle ortak ip kullanarak KMS etkinleştirmesi yapacağının garantisini kimse veremez.Protokol Microsoft'un ve sadece IP adresine erişim sağlanabiliyor.
Senin yaptığın olay sanki illegal değilBu da işte ironik konulardan biri, çünkü 10-20₺'lik keyler de yasal değil.
İllegal şeyler Sosyal'de yasak ama değil.![]()
Ucuza Satılan Windows 10 Lisansları Yasal Değil!
Okuyucu ve izleyicilerimizden gelen istek üzerine, internette 19 TL’ye satılan bir Windows 10 ürün anahtarını deneyip, sonucunu Webtekno YouTube kanalında sizlerle paylaşmıştık. Konuya açıklık getirmek üzere Microsoft Türkiye yetkililerine ulaştık. Bu ürün anahtarlarının neden yasal olmadığını...www.webtekno.com
Sosyalde yasal olmayan şeyler yasak, ayrıca şirketler de bunu kullanıyor.Senin yaptığın olay sanki illegal değil![]()
Sosyalde yasal olmayan şeyler yasak, ayrıca şirketler de bunu kullanıyor.
Discord gel bir inanılmaz ordusu atayım sana.
Şirketlerin kendi ana bilgisayarları var. Sen başkasının ana bilgisayarına bağlanıyorsun.ayrıca şirketler de bunu kullanıyor.
Hayır, kendi makineme bağlandımŞirketlerin kendi ana bilgisayarları var. Sen başkasının ana bilgisayarına bağlanıyorsun.
Hayır, kendi makineme bağlandım![]()
Hayır, ama ben internette dolaşanlardan birine bağlanırsan ne olabilir dedim.Kanka onu baştan desene.
İki gündür internette dolaşan KMS'lere bağlandın sanıyoruz çoğu kişi.
Hayır, ama ben internette dolaşanlardan birine bağlanırsan ne olabilir dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.