KMS sunucuları bilgisayara ne zarar verir?

iloveichigo

Kilopat
Makaleler
13
Daha fazla  
Selamlar. KMS ile alakalı bir konu görsem hemen altına "bilgisayarını Twitch bot olarak kullanıyorlar, bilgisayarın zombi oluyor" tarzı mesajlar geliyor. Bunun nasıl işlediğini bilen biri var mı acaba yoksa sadece korsanı azaltmak için uydurulmuş bir yalan mı?

Bu arada KMSpico değil, slmgr komutlarıyla etkinleştirmeden bahsediyorum.

Selamlar. KMS ile alakalı bir konu görsem hemen altına "bilgisayarını Twitch bot olarak kullanıyorlar, bilgisayarın zombi oluyor" tarzı mesajlar geliyor. Bunun nasıl işlediğini bilen biri var mı acaba yoksa sadece korsanı azaltmak için uydurulmuş bir yalan mı?

Bu arada KMSpico değil, slmgr komutlarıyla etkinleştirmeden bahsediyorum.

Bana yalan gibi geliyor KMSpico gibi programlar virüs ama KMS sunucuları farklı bir şey.

Torrent Upload yapılabilir en basitinden. Virüslü olacak bir şey değil diye bir şey yok. Adamların neyi nereye gizlediği nereye ne sızıntı yaptığını sadece kendileri bilir. Bunun ile ilgili 1 aylık bir testim var ve Upload miktarı çok fazla arttı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı