Rehber KMSpico aktivasyonu nasıl kaldırılır?

Merhaba, yakın zamanda bir kişi yardım istedi. "KMSpico zararlısı bulaştı. Yardım eder misin?" diye. Ve sorunu çözdük gibi. Bugün KMSpico zararlısını temizleyeceğiz.

KMSpico nasıl anlaşılır?
Arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak başlatıyoruz. Ve ardından slmgr -dlv yazıyoruz. En altta KMS yazar ise KMSpico zararlısı size bulaşmışdır. Ayrıca diğer arkadaşlar KMS, KMSpico olduğunu ifade etmez diyor. KMS sunucusu size zararlı yazılım atabilir bilginiz olsun.

Nasıl silinir?
Bu zararlıyı temizlemek için Anti-Malware kullanacağız. Kullanacağımız Anti-Malwarelar:
"MBAM, Zemana"

MBAM, Zemana ile tam tarama yapıp dosyaları siliyoruz. Ve CMD'yi yönetici olarak açıp şu kodları yazıyoruz. Sıra sıra:

Kod:
slmgr /cpky
slmgr /upk
slmgr -dlv

Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatıyoruz ve tekrar slmgr -dlv kodunu giriyoruz. Evet KMSpico zararlısı şu anda yok gibi gözüküyor. A-V ve A-M (anti-malware) yazılımları bulamadı. Not: 120 dakika sonra yeniden aynı işlemleri uyguluyoruz sorun olmayacak.

Nedir bu KMSpico belası?
KMSpico eğer bilgisayarınıza bulaşır ise bilgisayarınız zombi olur. Nedir bu zombi? Üzerinizden para kazanılıyor. Bot olarak kullanılıyorsunuz, İnstagram bot vb. olarak sizi kullanıyorlar

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows'un yasal olarak sunduğu KMS sunucuları var. Bu sunucular üzerinden yasal olarak para verip aktivasyon yapabiliyorsunuz. Daha fazla bilgi;
KMS (Key Management Service – Anahtar Yönetim Servisi)
Bu KMS açığı yüzünden KMSpico adlı program ücretsiz etkinleştirme yapıyor belli bir süreliğine.
Yani arkadaşın anlatmak istediği KMS resmi yöntemdir ama KMSpico programı zararlıdır. Her KMS yazan da virüs değildir. KMSpico zararlısı anti-malware programlarla tespit edilebilir. Burada önemli olan "slmgr /xpr" komutudur. Eğer kalıcıysa sıkıntı yok. Eğer süreliyse işte o zaman KMSpico kullanılmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Windows'u etkinleştir yazısını ekrandan kaldırmak için eski bir arkadaşımın yardımıyla CMD üstünden kod girerek bu KMS belasına bulaştım kendisinin beni izleyebileceğinde ya da baska birinin bir şeyler yapabileceğinden korkuyorum konuda denen her şeyi uyguladım son girilen kodda ekrana gelen kutuda yazılım lisans hizmeti sürümü: 10.0.19041.2006 hata: Ürün anahtarı bulunamadı. Yazıyor virüste çıkmadı ayrıca bugün USB ile Windows 10 Home kurdum SSD ve HDD'yi yeniden biçimlendirerek içlerini temizleyip kurdum pek bilgili değilim ancak ekrana tekrar Windows'u etkinleştir yazısının gelmesi gerekmez mi eğer KMS kaldırıldıysa? Yardımcı olursanız sevinirim dostlar.

Windows 10 Home kurdum demişsin o yüzden gelmez.

Merhaba Windows'u etkinleştir yazısını ekrandan kaldırmak için eski bir arkadaşımın yardımıyla CMD üstünden kod girerek bu KMS belasına bulaştım kendisinin beni izleyebileceğinde ya da baska birinin bir şeyler yapabileceğinden korkuyorum konuda denen her şeyi uyguladım son girilen kodda ekrana gelen kutuda yazılım lisans hizmeti sürümü: 10.0.19041.2006 hata: Ürün anahtarı bulunamadı. Yazıyor virüste çıkmadı ayrıca bugün USB ile Windows 10 Home kurdum SSD ve HDD'yi yeniden biçimlendirerek içlerini temizleyip kurdum pek bilgili değilim ancak ekrana tekrar Windows'u etkinleştir yazısının gelmesi gerekmez mi eğer KMS kaldırıldıysa? Yardımcı olursanız sevinirim dostlar.

USB ile Windows 10 Home kurduysanız KMS kalkmıştır Windows 10'u etkinleştir yazısının gelmeme sebebi yanlış hatırlamıyorsam 1 aylık deneme süresi var ondan sonra etkinleştirin yazısı geliyor. İsterseniz CMD'yi açıp slmgr /dlv komutunu girin KMS'nin olup olmadığını anlayabilirsiniz İyi Sosyaller.

Merhaba Windows'u etkinleştir yazısını ekrandan kaldırmak için eski bir arkadaşımın yardımıyla CMD üstünden kod girerek bu KMS belasına bulaştım kendisinin beni izleyebileceğinde ya da baska birinin bir şeyler yapabileceğinden korkuyorum konuda denen her şeyi uyguladım son girilen kodda ekrana gelen kutuda yazılım lisans hizmeti sürümü: 10.0.19041.2006 hata: Ürün anahtarı bulunamadı. Yazıyor virüste çıkmadı ayrıca bugün USB ile Windows 10 Home kurdum SSD ve HDD'yi yeniden biçimlendirerek içlerini temizleyip kurdum pek bilgili değilim ancak ekrana tekrar Windows'u etkinleştir yazısının gelmesi gerekmez mi eğer KMS kaldırıldıysa? Yardımcı olursanız sevinirim dostlarbenim fikri.

Yani benim fikrim temiz bir format atman olur. Oyun savelerini al temiz format at en iyisi uğraşmana değmez o kadar. Format at kafan rahat olsun sonra da aktif edersen Windows'u KMSpico ile değil loader diye bir uygulamayla etkinleştir. Ben loader kullanıyorum bir sıkıntı yaratmadı şu ana kadar ama tercih senin yine de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yakın zamanda bir kişi yardım istedi. "KMSpico zararlısı bulaştı. Yardım eder misin?" diye. Ve sorunu çözdük gibi. Bugün KMSpico zararlısını temizleyeceğiz.

KMSpico nasıl anlaşılır?
arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak başlatıyoruz. Ve ardından slmgr -dlv yazıyoruz. En altta KMS yazar ise KMSpico zararlısı size bulaşmışdır. Ayrıca diğer arkadaşlar KMS, KMSpico olduğunu ifade etmez diyor. KMS sunucusu size zararlı yazılım atabilir bilginiz olsun.

nasıl silinir?
bu zararlıyı temizlemek için anti-malware kullanacağız. Kullanacağımız anti-malwarelar:
"MBAM, zemana"

MBAM, zemana ile tam tarama yapıp dosyaları siliyoruz. Ve CMD'yi yönetici olarak açıp şu kodları yazıyoruz. Sıra sıra:

Kod:
slmgr /cpky
slmgr /upk
slmgr -dlv

Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatıyoruz ve tekrar slmgr -dlv kodunu giriyoruz. Evet KMSpico zararlısı şu anda yok gibi gözüküyor. A-v ve a-m (anti-malware) yazılımları bulamadı. Not: 120 dakika sonra yeniden aynı işlemleri uyguluyoruz sorun olmayacak.

nedir bu KMSpico belası?
KMSpico eğer bilgisayarınıza bulaşır ise bilgisayarınız zombi olur. Nedir bu zombi? Üzerinizden para kazanılıyor. Bot olarak kullanılıyorsunuz, Instagram bot vb. olarak sizi kullanıyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows'un yasal olarak sunduğu KMS sunucuları var. Bu sunucular üzerinden yasal olarak para verip aktivasyon yapabiliyorsunuz. Daha fazla bilgi;
KMS (Key Management Service – Anahtar Yönetim Servisi)
Bu KMS açığı yüzünden KMSpico adlı program ücretsiz etkinleştirme yapıyor belli bir süreliğine.
Yani arkadaşın anlatmak istediği KMS resmi yöntemdir ama KMSpico programı zararlıdır. Her KMS yazan da virüs değildir. KMSpico zararlısı anti-malware programlarla tespit edilebilir. Burada önemli olan "slmgr /xpr" komutudur. Eğer kalıcıysa sıkıntı yok. Eğer süreliyse işte o zaman KMSpico kullanılmıştır.

Benim 120 dakikka sonra lisans tekrar yenileniyor ve hiçbir işe yaramıyor.

Sorun sadece format ile çözülüyor attım kurtuldum.

Son düzenleme:
Benimde bilgisayarımda dediklerinize göre zararlı olan vardı ve dediklerinizi yaptım. Sonucunda ise Windows Scripter Host bana "Hata: Ürün anahtarı bulunamadı" dedi. Şu an rahatlayabilirim sanırsam, öyle değil mi?

Benim de bilgisayarımda dediklerinize göre zararlı olan vardı ve dediklerinizi yaptım. Sonucunda ise Windows scripter host bana "hata: Ürün anahtarı bulunamadı" dedi. Şu an rahatlayabilirim sanırsam, öyle değil mi?

Rahatlayamazsın kayıt defterine kaydediliyor format at kurtul.

Yeni konular

Geri
Yukarı